Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maki itt vannak a búcsúképek a lovadról.....
böff.kész?

kurvaanyjukat,dobogóra tettek trafit...bele is futottam
na pont ilyen a motorod is....
azon nem lehet bukni...ha böfögök egyet,akkor is meg van
te buckalakó vagy ?
nehogy megbukj azon

lesz géped vazze és hasíthacc vele..

mondjuk ma lekorlátoztak a haladásban mindentéren .....de tekertem bele csavart vagy hármat ami előrelépés mindenképp....

ja és lenes is itt rohangál egomba mindennap és feltart....
ha erre jársz ugorj be csapj 1 kört az eikszcével......
Vagyok! Mondjuk korán le kell feküdni, mert holnap buckajárás lesz és 6-kor kell kelni.
hát...ne tőlem kérdezd nem tudom...de végülis érettséginek nagyjából vége..szóbeli már kakilás
mi van már lesz gép az érettségi végére?
megkéne kérdezni a szarvasokat , hogy mitől félnek jobban a motorostól vagy a nagygolyós puskától ?
szerintem nem is biztos , hogy nekünk kéne kijönni az erdőből....

hozzáteszem a nagy közös erdőnkből ...mert ugye ez elméletileg mindenkié...szóval ha mindenkié az erdő akkor ne motorozhassak a közösbe , hogy ne zavarjam azokat akik milliókat lopnak a közösből ?
vagy hogy is van ez ? csak mi járunk a henteshez húsért és a tüzépre fáért kemény forintért....és ezeket a tolvaj patkányokat ne zavarjam ?...vagy adnak fát és húst mindenkinek?.....na és ezért tartom a zöldeket a leghülyébb embernek a földön (ezért sötétződnek hívom őket) mert nem látják a fától az erdőt , hogy bábként közénk dobták őket...hogy amíg mi háborúzunk egymással a tolvaj fél kedvére folytathassa rablását a mindenki erdejébe....
mázsaszám a fa amit kilopnak de nem a cigányok féle kisstílű falopás rőzseszinten hanem a nagybani komoly falopás amihez igenis köze van az erdészeknek......vagy a hústolvajlás ..van olyan éttermes ismerősöm aki hetente nagyonsokezerért vesz vadhúst évek óta egy embertől....vagy a tutira és időpontra idehívott nyugati vendégvadász húszezer euróért kilő egy páratlan vadat amit napokkal előtte már megfogtak és rabságban tartanak vasketrecben a nagy fináléra ......mikor érkezik meg az államkasszába a pénz...vagy a maszek hűtőház az erdőszélén...vagy az etetőnél halomralőtt állatok....vagy a sok hűtőládányi kismadártetem ami lefagyasztva milliószámra megy ki olaszba..azt se tíz perc alatt fogják kocsiból.....hát vicc ami ebben az országban megy gyerekek....és sorolhatnám a részegen lövöldöző sok faszkalap vadászköcsögöt ..ezek részegen vezetnek is mindíg...de ez se baj csak a motor .......mert kis nyomot hagy a nagy traktorjaik meg fanyűvő gépeik métermély lánctalpnyomában...

tényleg vicc....

ezúton kérem az illetékeseket ha olvassák soraim utána szopják ki a faszomat!
én itt vagyok....
nah mindenki sziesztázik?
Én is küldöm majd a képeket!Jó lenne ha fel lehetne osztani tájegységre a képeket hogy hol vannak komolyabb károk szemetek stb...Lényeg hogy lépni kell és komolyan!
eztmost@gmail.com
ide várom!
ahhoz nem kell regleni..de jöhetnek amúgy
most jut eszembe olajcsere,levegőszűrő csere,farokidom, ,néhány cucc kell a géphez szal bukó kilőve
Árban nem rossz...nem ártana tudni mondjuk a súlyát, mert lehet, nehéz mint a sár...a többi egyénfüggő...
regeltem fogom küldeni a "szebbnél szebb" képeket
teccik nekem is......akko hajrá katt-katt
Persze moderálással, kurvaanyázással nem lehet elérni semmit, meg kell mutatni hogy nem vademberek vagyunk, nem azért megyünk oda h szétkúrjuk az erdőt. Mondjuk én nem sokat járok erdőben
lehet mindent, csak akkor komolyabb rendszer kell...
szerkeszteni csak én tudom, illetve aki még tudja a jelszót....a bejegyzések, képek alá pedig lehet kommentelni, ez szerintem helyettesíti a fórumot....kategóriák lehetnek, írjátok mik legyenek!
ja és valahogyan a zöldek között is terjeszteni kéne az igét....jó lenne ha ők is küldenének képeket...hogy legyen ellenpélda is...mert az is van biztos!
én fogok csinálni pár jó fotót körnéynek hordják az erőbe a szemetet az erdésznek vagy nemtudom kinek a reakciója az volt hogy kirakott egy táblát h hulladéket elhelyezni tilos de szemét egyre töb van
és esetleg lehetne még - forum rovat is benne ahol az emberek elmesélhetnék a sok megélt durva sztorijukat hol mikor hogyan mi volt, ahová beirhat akár egy vadidegen nem motorozo ember is,

ahová akár a másik oldal is irhat,,

vagy az okos ződek is irhatnak