Ja, bocs, a ílényeget nem mondom. A helyi Nemzeti Park Igazgatóságok tartanak ilyen tanfolyamokat. Nálunk ez a Duna-Dráva, nálatok asszem a Duna-Ipoly
Igaz, a túravezetőnknek, aki az egyik helyi motorboltot vezeti, valami két év lobbija ez a történet. De ha bírunk akár kicsi sikereket is elérni, talán máshol majd könnyebb lesz
Nekünk se kellett ölni. Viszont kellett hozzá az itteni Somogy-Zselic tájegységvezető pozitív hozzáállása. Szerintem rájöttek, hogy csak úgy érnek el eredményt, ha megpróbálnak együttműködni velünk. Hiszen mi ismerjük a fajtánkat, és talán az épeszűeket mi magunk tudjuk leginkább meggyőzni arról, h hol nem kéne nagyon motorozni és nyugtunk lesz... a nem épeszűeket meg személyesen én fogom megütni, mert én még sokáig akarok motorozni...
na kicsit lelépek...mondjuk kúrni...de eljövök még hozzátok....
tercsi fercsi kata klára s valahány név a naptárba.....eljövök még hozzátok pajtások ... majd később benézek...csákány
Mivel a mai Somogyi Sikoly (Somogyi Hírlap) is lehozta, már nem titok, hát elmondom. Szóval a megyében tíz endurós levizsgázott és megkapta a polgári természetőr igazolványt. Megkezdődik együttműködésünk a DDNP igazgatóságával. Ami a közhiedelemmel ellentétben nem spionkodásból áll, hanem ők megmondják, hol nem igazán kellene crossgumi nyomnak láccódni. Ebben kell nekik segíteni elsősorban. Ez olyan védett élőhelyeket, növényvilágot jelent, ahol nem ismernek kegyelmet. Cserében úgy tűnik, hagynak minket békében motorozni ott, ahol nincs ilyesmi. És ez nem lesz túl fájdalmas, mert pont nem érint komolyabb részeket... szóval, talán lesz valami megoldás, legalábbis bízunk benne
lenes tudsz nekem csinálni olyan plussz hűtöt amilyen neked is van 2db-ot, lécci,mert nagyon kéne, ebbe a wellness völgyemben edig még nem tudtam végig menni ugy hogy ne forrjak meg,
pedig haladok folyamatosba, csak kicsi sok benne a kidölt fa, abban bizok ha rajt lenne az a nagyobb cucc akkor megszünne a dolog
olvassátok el a hozzászolásokat és mondjatok javaslatokat, véleményt,
hogy változzon valami,,
Igaz, a túravezetőnknek, aki az egyik helyi motorboltot vezeti, valami két év lobbija ez a történet. De ha bírunk akár kicsi sikereket is elérni, talán máshol majd könnyebb lesz
Jóiccakát
tercsi fercsi kata klára s valahány név a naptárba.....eljövök még hozzátok pajtások ... majd később benézek...csákány
írjatok sokat ...
hol lehet levizsgázni ilyen polgári természet őr igazolványért,?
vagy kit kell hogy megöljek érte,?
haverom fia átment saját kezén motorral
pedig haladok folyamatosba, csak kicsi sok benne a kidölt fa, abban bizok ha rajt lenne az a nagyobb cucc akkor megszünne a dolog