Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a baj srácok hogy az ellen példákat orákig lehetne sorolni csak éppen nem teszűnk semmit,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ellenűnk viszont folyamatosan megy az ellen propaganda,mindenféle médiában ,,

miért várjuk azt hogy majd az erdészet kijelöl bármilyen legális utvonalat, amikor csak mi vagyunk beállitva mindenféle bűnözöknek,

ők pedig szentek és sérthetetlenek,,,

és az összes vadász bulin részegen szétröhögik az agyukat rajta hogy mindenki csak a motorosokkal foglalkozik , az Ő dolgaikrol pedig senki nem tud lofaszt se,,,,

majd ha bemutatnánk egy ilyen weblapon fotokkal videoval a mocskos dolgaikat akkor leűlnek velűnk tárgyalni,,,,,,

addig csak a fing fűrészelés marad,
Ezzel sem tudok vitatkozni...
1kis tolerancia/megértés kellene mind motoros/vadász/erdész/lovas/kiránduló részéröl....ami lehetetlen . .(itthon legalábbis)
VAn olyan vadász, (én egyetlenről tudok) aki csak a "selejtes" hibás egyedeket lövi ki.
Furcsa módon mégis sok vadásznak van a falán aranyérmes trófea. . .
Azokat nem megvédeni és szaporítani kellene?
Dani, azt soha nem érnénk el semmilyen fotokkal telerakott veboldallal hogy a vadászatot betiltsák,,

nem is erröl van szo,

de az is tény hogy amit a vadászok erdészek átalakitanak rombolnak az erdökben saját kényűk kedvűk szerint az fényévekel rosszabb dolog mint amit az erdei motorozás valaha is ártana a természetnek,,,,

szerintem
Naná hogy az!
Persze, ezt senki nem is vitatja.
A MOTOROZÁS is szükséges dolog
Azért aztis tegyük hozzá inkább az üzletről szól a nagyrésze+divat hobby...
Nem akarom védeni a vadászokat, mert szerintem is köcsögség ártatlan kisállatokat gyilkolászni, de azt azért meg kell jegyezni hogy ha nem vlőnék ki őket akkor a sok vad bizony simán felzabálná a mi kajánkat (is)...szóval ha tetszik-ha nem, sajnos ez egy szükséges dolog...
Reggelt.Teddhozzá hogy seggrészegen(és néha célttévesztve lelőnek pár háziálatot is,persze büntetlenül....)
Gyönyörűek bazdmeg!Hányinger!
elképzeltem ezt a videot ahogy ott van kiteritve 15 vadász és a két nyul pedig elötte állva megbeszéli hogy milyen jo volt a mai vadászat,

a FŐnyul felszolal : - drága elvtársak, azért jöttűnk ma itt össze hogy engem dicsőitsűnk,,,,,,,,
Szasztok!Itt vannak a nagymenő büszke kielégűlt faszok! http://www.youtube.com/watch?v...
ne aludjatok ! minek? aki sokat alszik az csak az életről marad le
De, alszunk!
Nekem a másfél éves fiam már kitalálta, h nem
ki ne találjátok , hogy alszotok

morgen
reggelt
ja....tényleg!
már beszélünk! ..ott!
gmail!
Hali Andris!
Eeeeez a két csávó kurvahahahahanaaaaagy!

http://www.youtube.com/watch?v
...
Uuupsz...