ha lesz motorom...kúrhatod azt is,akkor legalább csak egy féle képpen leszel köcsög najólvan te vén bika...mivel ma jót kúrtam,bocsi most pedig vár a dokk beach..csőcső
adjál az agyának, én tegnap voltam fogado orán a suliban, meséltek sok szépet Alienröl, mondtam a tanárnéninek én rosszabb voltam, csak a gyerek meg ne tudja,
te hát ilyet ...előbb jött haza patrik és mesélik a gyerekek , hogy a tornatanáruk hogy beszél velük ...
leparasztbunkózza a gyerekeket meg köcsöghülyézi meg belevágott ma is patrik vállába rendesen meg ilyesmi ordítozásai vannak....
na hétfőn leparasztbunkózom én is .....ha nemtetszik bele is rúgok a valagába ......persze ha addig nem találkozok vele
a kurva anyját a faszkalapnak...
holnap megmondom mi lesz belőle...lehet sikerül a lehetetlen de nem kiabálom el mert babonás vagyok
ritka hülye állatfaj...
leparasztbunkózza a gyerekeket meg köcsöghülyézi meg belevágott ma is patrik vállába rendesen meg ilyesmi ordítozásai vannak....
na hétfőn leparasztbunkózom én is .....ha nemtetszik bele is rúgok a valagába ......persze ha addig nem találkozok vele
a kurva anyját a faszkalapnak...