Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te tudsz kurni ebbe a tudatba hogy szétfele jön a blokkod?Holnap jön ki a vázbol és borul szét!
micsinász ott?
melyikig?
ha lesz motorom...kúrhatod azt is,akkor legalább csak egy féle képpen leszel köcsög najólvan te vén bika...mivel ma jót kúrtam,bocsi most pedig vár a dokk beach..csőcső
drakulálok
holnap megmondom mi lesz belőle...lehet sikerül a lehetetlen de nem kiabálom el mert babonás vagyok
Gyurika kérjél tőlem bocsánatot
Az az arc a háttérben...ééééédi!
szilveszterig még van egy pár száz nap,
valami faszkalap ez a tanár ......de hát milyen is lehetne ha pedagógus...
ritka hülye állatfaj...
Mondd neki, h a mokkacsávókat trenírozza, ha van vég a seggében
Kár...kíváncsi lettem volna a fejére!
és még hány nap? nagyon sok? cask mert vége a szopásnak...gecijólett a közgázom...csapdosom a 90%ot..
dehogy is,
semmi különös...rakom össze........csak úgylátszik ahhoz szét kell szednem
ORR off,road racing sinteres elvileg ez a legkeményebb,,,
Becenevedet is megmondtad a tannéninek? Wehehe!
adjál az agyának, én tegnap voltam fogado orán a suliban, meséltek sok szépet Alienröl, mondtam a tanárnéninek én rosszabb voltam, csak a gyerek meg ne tudja,
neszopass mi van már megint azzal a kurva blokkal? hívtalak de nem vetted fel....
milyet tettél bele ? kemény? puha? közepes?
szeva, kicsit nyikorog ez az AP-racing betét is,, bár ma nem kellett sokat fékeznem a vellness völgyben
te hát ilyet ...előbb jött haza patrik és mesélik a gyerekek , hogy a tornatanáruk hogy beszél velük ...
leparasztbunkózza a gyerekeket meg köcsöghülyézi meg belevágott ma is patrik vállába rendesen meg ilyesmi ordítozásai vannak....

na hétfőn leparasztbunkózom én is .....ha nemtetszik bele is rúgok a valagába ......persze ha addig nem találkozok vele
a kurva anyját a faszkalapnak...
váóóó!itt van mindenki beszélhetünk a hüvely gombárol!amit a szomszéd nejétöl kaptam