Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nem dolgozom a pannonnnak
Itthoni nettel csináltam, te meg lopod a Pannontól
Hát, egy fél DVD-nyi cucc...de megpróbálok keresni neki valami helyet...

Ja és már ráuszítottam a srácot akitől szereztem a második részre
És erős enkór nyakat!

1Tb

kukkmál
Egyébként Magneti Marelli gyertya volt benne.
Jöhet!
Itt a Bandi! Küldjek gyertyát?
de még milyen jo hely,a föld legjobb helye, barátságos emberek, fincsi dombok, kedves farkasok, a medve pedig NEM játék,!
és még egy kis romcsi igy reggelire,
mondom én hogy nincsenek ott sziklák csak fincsi talaj,
Jó kis hely.
a hétvégén meg elmegyűnk ide a fincsibe, :)
Néha megyek fenyőerdőben is, ahol sok a tűlevél
sutyi ne szivass már, te full homokozosba motorozol, ott az életbe sem lessz defekted, hacsak rá nem hajtassz egy szögekkel kivert lécre,

mi meg full szklásba nyomjuk ilyenekben-e ! :)
Köszi Azt hiszem a többiek nevében is mondhatom, hogy ilyen szépet még sose mondtak nekünk Te kis csirkeaprólék
amugy meg ribik vagytok,
Nekem 0,7-0,9 van hátul...belsővel, még nem volt defekt.
na tessék a közvetett informácio torzulása,

nem azt mondtam hogy nem jo, nagyon sziklás, brutális kövesben nem jo, amugy a világ legjobb gumija,
romcsiba meg föleg ahová ti mentek ott nincsenek sziklák ,de még kövek se, csak fincsi talaj,

én egy szezonon keresztűl használta s12-öt, kb 5-6-ot azért tértem át most erre az ac-10 re mert ezt vettem 11.ezerért, az s12-öt meg kapnám 18-ért , és annyival nem jobb szerintem,,,,

jah és még azt is tegyűk hozzá hogy én hátul bib mouse-t használok ami kb már 2 éves most lehet 0,6-bár ,ti meg belsővel jártok 1-bárral,

és a gumi élettartalmát ez is befolyásolja nem kicsit,,,

szerintem
Re GG elt!
szép reggelt GG.
reggelt. irány a meló...valaki látogasson meg. bogdányi u 4
Szrintem ez az arany, de nem vitatkozom. . .
Arany! Most keltem, de megyek is vissza, mert elfáradtam a felkelésben
Hello Godfather of enduro.. Te még itt sörözöl? Nem tudsz valami nekemvaló direktbefizetős melódiát? Nagyon nem lenne ínyemre eladni a motoromat, de nemsok választás előtt állok...