Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap ki jön sóskútra?
szewa ...mi a zsír ?
Szasztok
Szegediek azok a gyagyások?
azaz, és ott felette egyenesen bent az erdőben, ott a tutti,,
amugy ezek a gyagyások holnap is ki akarnak menni, titta hűjék,
Kössz, de szerintem az összebújást hanyagoljuk.
Olivér!
Küldtem mailt!
Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot.
A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: „kandesz rakló”.
Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal.
Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre.
Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket.
Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló.
Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai…
Magyarország, én benépesítelek!
amugy ugy tudsz rákeresni hogy Araneag, magyar nevén Aranyág, ez mellett a falu mellett van a camping az erdő mélyén,
ez nem falu, hanem egy camping az erdő kőzepén, szoktunk vinni kis hősugárzot, ha esetleg hűvös lenne éjszaka, vagy összebujunk,,
A húsvéti feeling
Estét

cső ronis
helyileg megvan hogy melyik faluban vagy városban lesz a szállás?
szép estét,
mai motorozás is meg volt...szétfagytak a kezeim
így van !
Szomszéd esztergályos és így nekem egyszerűbb amennyi idő alatt megjön az idő alatt megcsinálja
maratni?
mennyé be boltba és vegyél..egyszerűbb
ahoj! voltatok ma motorozni? itt szép idő volt van nagyon...Zé,van kuplung a pacsirtában...szólj ha kell,veszem és viszem
jó lett.....
Megjött a kézvédő és a kormány,kézvédőt felpróbáltam rá szerintem mutatósabb mint a pirossal,kormánynak meg átalakítót kell még maratni.