a lehalgato tisztek ,és erdökerűlő vadászok kedvéért mondom csak hogy nem a gyurcsány kormányt, hanem az acerbist,
a gyurcsányékat majd az unabomber fogja postázni,
Hidd el,addig jó,amíg nincs világos!
Mert akkor hirtelen meglátod a szörnyű valóságot...ott,lent, a két lábad között...
Én már csak koromsötétben merem...
Zoozee!
Van egy 2004 es 525EXC eladó!
Valamelyik haverodat nem érdekli esetleg?
Azt hiszem a Nagy Csabié volt anno, most eladnák, hogy vigyenek egy EC300 Racinget. . .
hűje vagy, én ilyenkor már ezer méter mélyen alszom őreg vagyok én már kell a sok alvás, én már a sexet is csak világosban szeretem hogy mindent lássak,,,
Srácok, van valakinek kamionos ismerőse,aki jár ki angliába vagy Írországba?
Július/augusztus környékén ki szeretném hozni a cuccaimat (hűtő, motor, gáztűzhely, ruhák...)
Jó lenne, ha fel tudnám dobni valamelyik kamionra, 2 sör ellenében!
Szia Döme!
Ma is tísört-ben voltam!
Már csak egy jó Gasgas 450-es kellene és száguldoznék...
Bár még nem kérdeztem rá hogy mik itt a szabályok enduró ügyileg...nem tudom, szabad-e az erdőben csapatni...majd rákérdezek.Jobb a békesség, itt nem szarakodnak a rendőrök..
Néha meg a kiskukac a Hohoho nagy horgászból..
faxa 7végén csapatás
bocs ha esetleg csajok is olvasnák a forumot,,
a lehalgato tisztek ,és erdökerűlő vadászok kedvéért mondom csak hogy nem a gyurcsány kormányt, hanem az acerbist,
a gyurcsányékat majd az unabomber fogja postázni,
Feladtad postán a vasat?
Mert akkor hirtelen meglátod a szörnyű valóságot...ott,lent, a két lábad között...
Én már csak koromsötétben merem...
Van egy 2004 es 525EXC eladó!
Valamelyik haverodat nem érdekli esetleg?
Azt hiszem a Nagy Csabié volt anno, most eladnák, hogy vigyenek egy EC300 Racinget. . .
Július/augusztus környékén ki szeretném hozni a cuccaimat (hűtő, motor, gáztűzhely, ruhák...)
Jó lenne, ha fel tudnám dobni valamelyik kamionra, 2 sör ellenében!
Danke!
Ma is tísört-ben voltam!
Már csak egy jó Gasgas 450-es kellene és száguldoznék...
Bár még nem kérdeztem rá hogy mik itt a szabályok enduró ügyileg...nem tudom, szabad-e az erdőben csapatni...majd rákérdezek.Jobb a békesség, itt nem szarakodnak a rendőrök..