Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyél rá önindítót...
nekem is mindig eszembe jut Jumbó, az állatkert óriáselefántja,amikor lenézek...
Néha meg a kiskukac a Hohoho nagy horgászból..
Mi a fax van,mi ez a kúrva nagy csend?
szeva
faxa 7végén csapatás
ktmhez van
nekem viszont már megint berugokar problámám van, ha valakinek van fölösleges akkor sikitson, kösszi,
szeretem a "szőrnyűűűűű valoságot " nézni ott lent,,

bocs ha esetleg csajok is olvasnák a forumot,,
szeva, délelött feladtam a kormányt a postára,

a lehalgato tisztek ,és erdökerűlő vadászok kedvéért mondom csak hogy nem a gyurcsány kormányt, hanem az acerbist,
a gyurcsányékat majd az unabomber fogja postázni,
grat nekem már csak egy kuplung kellene...remélem hogy elsején már tudok csapatni
Háj brájen!

Feladtad postán a vasat?
Hidd el,addig jó,amíg nincs világos!
Mert akkor hirtelen meglátod a szörnyű valóságot...ott,lent, a két lábad között...
Én már csak koromsötétben merem...
Ja...elvagyok,mint barackbefőtt a nagyi kamrájában....már elkezdtem gyűjtögetni hogy kész legyen a GasGas...már megvannak az SM-kerekek hozzá
csőőő srácok. na mizu? itt szopok a suliban..még jó hogy van wifi meg laptop
Zoozee!
Van egy 2004 es 525EXC eladó!
Valamelyik haverodat nem érdekli esetleg?
Azt hiszem a Nagy Csabié volt anno, most eladnák, hogy vigyenek egy EC300 Racinget. . .
Tévedés! Akkor éppen nem babáztam, hanem 3:25-től. . .
hűje vagy, én ilyenkor már ezer méter mélyen alszom őreg vagyok én már kell a sok alvás, én már a sexet is csak világosban szeretem hogy mindent lássak,,,
Sziasztok!Ezt én is tanusithatom,az Erdélyi emberek bár szegények de az utolsó szelet kenyerüket is megosztják!
apádfülit tökjó,már csak egy kuplung kell a motoromhoz! mi a helyzet,meló jó?
Srácok, van valakinek kamionos ismerőse,aki jár ki angliába vagy Írországba?
Július/augusztus környékén ki szeretném hozni a cuccaimat (hűtő, motor, gáztűzhely, ruhák...)
Jó lenne, ha fel tudnám dobni valamelyik kamionra, 2 sör ellenében!
elkűdtem
Én most jöttem melóból, Döme biztos babázik, Zoozee meg Bálint valószínűleg most teszik pohárba a fogsorukat és bekészítik az ágytálat...
mokas75@yahoo.fr

Danke!
Jééé, az első képen úgy nézel ki,mint Bobby Ewing a Dallasból!
Szia Döme!
Ma is tísört-ben voltam!
Már csak egy jó Gasgas 450-es kellene és száguldoznék...
Bár még nem kérdeztem rá hogy mik itt a szabályok enduró ügyileg...nem tudom, szabad-e az erdőben csapatni...majd rákérdezek.Jobb a békesség, itt nem szarakodnak a rendőrök..
haldokoltok.