Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiszek neked És jó mulatást!
sutyi mondom ,hidd el fejben megvan minden,
fotos élménybeszámolonkat látják, hátul a világosi vár és a szeretett zaránd hegység vonulatai láthatok, elöl meg nemtom, valami emberek karddal,
nézzél meg egy román utikönyvet vagy a google képkeresés funksön

az a baj velünk is ,hogy keveset fotóztunk mert inkább motorozni szeretünk ..még a hátsó lábtartókat se használtuk a nagy sietségben .... régen meg abszolút nem készültek képek...most mióta kamerás mobilok vannak meg mindenkinek van digitális kis fotóaparátja készülnek dolgok de így is művi a dolog mert már direkt megállunk és kicsit pörgünk a kamera kedvéért pár helyen...de az igazi veretésekről nincs jóformán semmi.....pár tv-s felvétel van mikor voltak kamerások helyi kis versenyeken.....helyi tv ...meg ilyesmi lófasz.....
Azért gondolhatnátok ránk is, mi nem tudunk elmenni sajna
köszi.......megtudom hol lesz az anyagi keretem széle és jelzem mi a pálya...bár előre láthatólag kicsit occsóbb kéne 5-6 forinttól...
sutyi ez a fotozosdi meg videozosdi az amire sosincs idő,,, a hajtásra viszont marad, és a sok jo dolog meg megvan itt fejben,,
körűl nézek, szerzek neked egy occsot, mondjuk olyan 5-6 milkáért már van jo,
de sajna az olcso,és jo jcb manapság elég ritka, lerabolták a piacot a románok,, ami maradt azért meg arany árat kérnek,
ma kiderült kell vennem valamit ami túrja a földet mert nincs lapátom
ma nagyon tele a péróm......
ronis te szaladgálsz rakodógépek között... régen én is .....nem tucc véletlen valami jó vételnek számító jcb szerűséget ...az se baj ha direkt tucc
Ez nagyon nagy buli lehet Ha időtök engedi képeket is csináljatok
Kösz a felvilágosítást!
Úgy volt hogy megyünk ceredre haverokkal de én inkább ezt választom szerintem.
állat,, beszartam,
............és az ötödik kerületben egy kósza rémalak inte felém!...nem,ő nem az utolsó akcióhős,de és nem is császár,s nem is király,csupán a nagy fárajó!......vagy az új T1000-es modell, a bomló szövet a szeszvázon!
............és az ötödik kerületben egy kósza rémalak inte felém! ...nem,ő nem az utolsó akcióhős,de és nem is császár,s nem is király,csupán a nagy fárajó!......vagy az új T1000-es modell, a bomló szövet a szeszvázon!
kis kapcsolodo anyag, az érintettektől, csatolva a jegyzökönyvel, amin jokat lehet valoban röhögni, van benne pár ellentmondás,,, márc15.
a végső megoldást neked fogjuk adni,,,
két db 300 exc, egy ec 300 enyim, egy 250sx, egy 450 husa, egy kfx450, ennyi, szállást nem kell foglalni, faházak vannak a kempingben,,,elötte pár nappal elég ha szolsz hogy jo-e,,
Válságkezelés és gyógyír a jegybankra!...olyan de'javu érzés fog el.Vagy ez nem babkonzerv?de ez hatásos ahol sok a kártékony rágcsáló és patkány meg ilysmi.......csak nehogy addig feszüljön a húr,hogy a történelem töretlenül ismétli önmagát. ..
Huu szerintem érdekel tuti.
Többiek milyen motrokkal jönnek.
Előre kell szállást foglalni?
Meddig lehet választ adni erre?
http://www.moto-complet.hu/?/m... akurvaélet.nemolcsó ez a szar...és még bowden is kell akkor.
Andris hát hová mentél te,,cseberböl a vederbe,?

Írországban a legmélyebb a válság

Írországban sokkal mélyebb a válság, mint a világ más országaiban – mondta Londonban az ír pénzügyminiszter. Szerinte az ír gazdaság az idén 6-6,5 százalékkal fog zsugorodni, a munkanélküliek száma várhatóan 12 százalékkal nő az év végére.
A munkanélküliségi ráta februárban már meghaladta a 10 százalékot, és elemzők szerint 11 százalékos államháztartási hiány várható ebben az évben az eddig Európai éltanulójának tartott és kelta tigrisként emlegetett Írországban.
(MR)
laci, a határtol kb 70-80 km a zaránd hegység, Siria magyar neve ( Magyarvilágos, ott tették le a fegyvert a szabadságharcosok 48-49-ben,) a camping bent van az erdő mélyén űberkirályfasza hely,
a társaság csupa pancser, velem eggyűtt,,, amugy szeged környékiek, csak én vagyok innen a balatonrol,
de ez az erdélyi sólyom ügy is elég szánalmas volt...