na téged beengedlek...képzeld el amit most összeveszegetek telkeket annak hátsó szomszédja a pilis....40ezer hektár kb....
elővételi jogom lesz az árpád hídra mert közvetlen szomszédom lesz az is
ami előbb bedobtam képet az néz kb. északra a duna felé és mögöttem ez van
Húúú srác nem választottál jól Sógornak fél év alatt széthullott Most vitte múlthéten be az Universalmotorba de nemhiszem hogy kicserélik neki Ami nem bőr rajta hanem ilyen műanyagszerű vászon az repedezett szarrá meg a bőr is málik szét.Nem akarlak elkeseríteni de nagyon nagyot csalódtunk ebben a csizmában.Aztán lehet neked tovább bírja majd de sajnos ugyan abból az anyagból van az is.
te döme miket nézel éhgyomorra dolgoznom kell megyek is mert már látom előre a mai nap is meg kell váltanom a világot...hú de beköltözök az erdőbe......telefon kikapcs valami űberbrutális kutya elenged hatalmas kertben ami endurópálya is...és a teraszon szép kilátásban gyönyörködve elkávézok /teázgatok.....csak olyat engedek be persze távirányítóval aki pihenni jön.....esetleg kúrni...........aztán mindenki kiszophatja a farkamat...leginkább a hülyék
Nembaj Augusztusban legalább nem fogunk vacogni vagy mégis Google Map ban ha meg akarom nézni a helységet mit írjak be?Vagyis Zaránd hegységnek mi a mai(román) megfelelője?
te ronis ahogy jobban elnézem mi is szomszédok lettünk
kék ház új pecó esztergom-szamárhegy
elővételi jogom lesz az árpád hídra mert közvetlen szomszédom lesz az is
ami előbb bedobtam képet az néz kb. északra a duna felé és mögöttem ez van
te döme miket nézel éhgyomorra dolgoznom kell megyek is mert már látom előre a mai nap is meg kell váltanom a világot...hú de beköltözök az erdőbe......telefon kikapcs valami űberbrutális kutya elenged hatalmas kertben ami endurópálya is...és a teraszon szép kilátásban gyönyörködve elkávézok /teázgatok.....csak olyat engedek be persze távirányítóval aki pihenni jön.....esetleg kúrni...........aztán mindenki kiszophatja a farkamat...leginkább a hülyék
figyelek ám,
Vettem ma 1 csimmát