Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de
nem mondod hogy telek határod a balaton is,?
ja az a nagy barna folt meg a jáccótér....
te ronis ahogy jobban elnézem mi is szomszédok lettünk
piros régi ház belváros esztergom
kék ház új pecó esztergom-szamárhegy
na téged beengedlek...képzeld el amit most összeveszegetek telkeket annak hátsó szomszédja a pilis....40ezer hektár kb....
elővételi jogom lesz az árpád hídra mert közvetlen szomszédom lesz az is

ami előbb bedobtam képet az néz kb. északra a duna felé és mögöttem ez van
jo gondolat, támogatom,,
Húúú srác nem választottál jól Sógornak fél év alatt széthullott Most vitte múlthéten be az Universalmotorba de nemhiszem hogy kicserélik neki Ami nem bőr rajta hanem ilyen műanyagszerű vászon az repedezett szarrá meg a bőr is málik szét.Nem akarlak elkeseríteni de nagyon nagyot csalódtunk ebben a csizmában.Aztán lehet neked tovább bírja majd de sajnos ugyan abból az anyagból van az is.
Szép kis plezúrokat csináltak maguknak
jó reggelit !

te döme miket nézel éhgyomorra dolgoznom kell megyek is mert már látom előre a mai nap is meg kell váltanom a világot...hú de beköltözök az erdőbe......telefon kikapcs valami űberbrutális kutya elenged hatalmas kertben ami endurópálya is...és a teraszon szép kilátásban gyönyörködve elkávézok /teázgatok.....csak olyat engedek be persze távirányítóval aki pihenni jön.....esetleg kúrni...........aztán mindenki kiszophatja a farkamat...leginkább a hülyék
Én lebeszélnélek róla....Zoozee is azt mondja hogy 2000 előtti KTM-et ne nagyon veszegessen az ember...
holnap csak suli után lesz 1sör este nem merek inni félek h sóskúton bajom lenne vagy kitudja lehet hogy most az lesz a fura h nem ittam előzőnap
holnap ittis :
hát mindjárt péntek este. alapozni kell nemde?
és én vagyok az alkesz

figyelek ám,
iszom itt a sopronit,már a harmadikat,ti meg...dugtok?
Estét EMBEREK

Vettem ma 1 csimmát
szewa
eszedbe ne jusson
meghaltatok..
hello! na mivan már,motorolunk?
Arad felett lévő hegyvonulat, A helység neve Sibiu, ( Magyarvilágos, 48-as fegyverletétel helye, )
Nembaj Augusztusban legalább nem fogunk vacogni vagy mégis Google Map ban ha meg akarom nézni a helységet mit írjak be?Vagyis Zaránd hegységnek mi a mai(román) megfelelője?
Értem,kösz! Nagyon beleszerelmetesedtem ebbe a mociba...végén még elcserélem a bergre