Szia Tamás!
Nem volt azon cserélve semmilyen teló...csak a srác hülyeségeket ír hogy hamarabb eladhassa...mellesleg megjegyzem hogy én ezt soha nem mondtam neki...
De csak a poén kedvéért kérdezd meg tőle hogy ez milyen és milyen volt régebben alatta... ...meg se fog tudni szólalni...
Egyébként itt egy kép egy ugyanilyenről csak ez 250-es (mellesleg 300-as GS tudtommal nem létezett)
Gondolhatod hogy engem is hogy érintett ez a bejelentés hogy pont a megbeszélt időpontra szerveznek tesómék esküvőt Júni szóval kilőve Júli is tehát marad Auguszt Tudod csak az vígasztal hogy nem tudom milyen lehet kint vagyis csak sejtem és nem viszket a seggem mint neked hogy felpakoljak és irány medveország
Na én is itthon maradtam akaratomon kívűl.Fosás-Hányásos cucc kapott el Hogy megmaradok e az majd kiderűl Valami vírus terjeng mert páran már kiestek hasonló tünettel Más!Ez a Zaránd hegység van a legközelebb az országhatárhoz a felsoroltak közűl?Elég szimpatikus környék Mi is Júniusban mentünk volna de sógor megbolondúlt és elveszi a nővéremet Szóval majd csak Augusztus lesz belőle de megyünk mindenképp
még eszembejutott mint zámbó jimmynek a pisztolygolyó.....hogy a http://motorfot.uw.hu/honlapján rajta van kis leírás meg két túra fotói a csíkkarcfalvai csapatásról....
a versenyképek/képekbe...... 2005-05-15 - AZ ERDÉLYI TÚRA(erről a fotók belinkelve tegnap este).......... 2005-09-18 - ISMÉT ERDÉLY...
itt még vannak képek .......
azóta volt pár túra és mind jó volt...én láttam privát fotókat videókat nagyon rendbe van a hely ........na itt keresnénk a bajt júni elején......
Halihó!
Láttam, grat hozzá!szkis gép, kipróbálnám...
Most vehetsz hozzá kék ruhát...
Itt van kb 10 percre egy kibaszottul technikás pálya, de kéne vas...viszont már megy a projekt hogy hozom ki a 450-es GasGas-t...
Nem volt azon cserélve semmilyen teló...csak a srác hülyeségeket ír hogy hamarabb eladhassa...mellesleg megjegyzem hogy én ezt soha nem mondtam neki...
De csak a poén kedvéért kérdezd meg tőle hogy ez milyen és milyen volt régebben alatta... ...meg se fog tudni szólalni...
Egyébként itt egy kép egy ugyanilyenről csak ez 250-es (mellesleg 300-as GS tudtommal nem létezett)