Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez is a kölcsönkérős dumával......

ja nem kéne annyit lövöldöznöd mint rambó a háborúhoz pénz pénz és pénz kell danikám tecciktudni........
háj ......te csak ne sírjál vazze......annyi pénzed van sose fogy el...

arról a 30 forint körüli oregonról beszélünk ami 25 frame/sec körül tud 640X480-ban és sd kártyára firkálja a vidijókat....
az a szar ?
régebben még keselyű tesztelgette ...
A haveromét akarom kölcsönkérni...mer annyira miller vagyok hogy egy digit. fényképezőgépet nem tudnék per pillanat venni...
na itt vannak a főmillerek,
oregont akarsz venni te is,? lebeszélnélek rola,
Ja, én aztán pont miller vagyok...

Amúgy jónagyot mindenkibe!
Hali Bálint!
Válság van, persze.....csak a tudod,milyen a magyar média, illetve hogy kik állnak mögötte: a bibsik.
Azt hiszik hogy ha azt írják hogy máshol is válság van,akkor az ember egyből jobban érzi magát otthon.
Az én teóriám a következő az Írországi válságra nézve:

Sok lett a munkanélküli, de miért?
Mert egy csomó nagy cég jött ide (Dell, IBM, Apple,stb) Természetesen ők felvettek egy rahedli embert, köztük sok külföldit...most, hogy olcsóbb pl. Lengyelországba céget fenntartani, kirugtak mindenkit és elmentek oda...
Persze ez azt jelenti hogy egy csomó munkanélküli lett, de ismétlem egy valag külföldi is köztük van!(akik természetesen nem akarnak hazamenni a nyomorba)
Azok az emberek,akik eddig is cukrászok, pékek, szakácsok, autószerelők voltak, sokkal kisebb (vagy egyáltalán nem) létszámban kerültek az utcára...Mert ugye azt sosem nézzük hogy KIK lettek munkanélküliek. Hát nézzük: Call Centre, tolmácsok, autóipar, stb...Ha jól beszéled a nyelved és van egy olyan szakmád,ami tényleg jó (karosszéria lakatos, autószerelő, munkagép-kezelő) tuti hogy találszt munkát, csak sajnos nem tuti hogy 2 napon belül...addig meg el kell vállalni,ami van.
De a lényeg hogy itt még a legszarabb munkával is megélsz, sőt még simán eltartod a családodat is.
na mi a stájsz ? most telefonáltak ma ráér a földmérő.....minden napra szarik valamit a kutya hogy ne legen eccerű.....kellett volna nekem is faterral vetetnem egy házat.....
......a hegyfaló!
Andris én még azt is elhiszem hogy kolbászbol van a kerités, csak pont olvastam egy ilyen cikket, és gondoltam megörvendeztetlek vele,, hogy jo legyen a napod,
amugy jo reggelt,
Dani ,csak az a gáz evvel a sisakkamerás dologgal, hogy az az oregonos olcso cucc szart sem ér, ami jo lenne és ér is valamit az meg arany árban van,, de tudom te miller vagy neked nem számit az ár,
megyek ovodába ...
Alvaíró
morgen ....elaludtam.....csoda.....végre sikerült ez is
Re GG elt! Itt süt a nap, de orkányos erejű szél fújdogál
reggelt. szép idő van..nem szakad a hav kopkopkop
nem írtok, cafkák?
...és még egy kép a nyomorban és válságban szenvedő Írekről...
Mi van? Gyerek megengedte hogy felülj mögé? Nem féltél?
Bálint -csak neked, csak most- megmutatom, mekkora nagy válság van itt..
Ez egy áruházban készült,ami ráadásul két szintes...ja és tegnapelőtt.
Köszönöm Béla bá!
Ha kész van, csak csörögj rá légyszives a Janira, ő átugrik azt nagy lendülettel beledobja a keretébe...
Én ezért akarok sisakkamerát...múltkor is mikor lementünk az ártérbe, Kami meg Zozi (nem Te, egy másik ) mentek előttem az LC8-akkal, gondoltam magamban, "baszki amit eztek művelnek,ezt hiába meséled el, úgyse fogja elhinni senki"...majd egyszer elkérem Áronét azt' videjózok...