Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cserél atz emberünk?
Akkor nem csak én szívtam meg

még gyári noname,nem tom hogy mijennel szerelik a GG-t
nem tutsz valami jóféle olcsó 28-ast?
mákod van ,hogy nem lett bajod.....hálaIsten
milyenkormány volt ez ? gyurcsány?
Ilyet én is tudok de inkább valami használt de jó(nem görbült)renthalra gondoltam
de azért kösz
Hello!
esetleg pazzaz?

Nekem meg olcsón kellene kormánybefogó 28-as kormányhoz
Nem dud valaki 28-as kormányt olcsón
Nekem nem lett semmi bajom cs ak a kormány kuka
naon szép mondhatom
Először nézd meg a képeket
faszom beleverem......én írtam.....jól elbántál magadddal.....
Kormány kuka +1 első defekt
mi van pócsi?msn-re gyere fel!
Hamar véget ért a motorolás!
ti meg biztos mind motoroztok supermotozni akarooook
nekem sajna mára maradt a tanulás...pedig azt hiszem nem fogok kocsikát lemostam,szééép lett jó képeket csinál ez a hd-s sony gép
első képen a 2 koszos honda logo látható..enyém a zöld,tesómé a fekete a többin meg a szép tiszta logo látható és a düvil,ahogy pihen
Ezüst

Megyünk csapatni,király idő van
arany kettő megyek veszek fotómásint a media marktba. viszel régi szar gépet,lehet filmes szar is...van itthon jó sok ilyen reklám szar és 10mpixeles gépnél 10ezret engednek... minden mpixel 1 ezrest számít...kinéztem egy sonyt,35 helyett csak 25...így jó móka
Arany
Uhh reméljuk nem
A többiek már voltak néhányan. De most volt először, h olyan tízen összejöttünk. Adtunk is a szervezetnek, rendes izomlázam lett . Meglepődtünk, h alig volt sár, csak a dagonyában lettünk ganyésak igazán. De az erdőirtás pazar méreteket ölt, pár év és párizsdakar lesz a környék
én se sokat voltam az idén.....két és félszer

de most vasárnap belehaladunk az erdőbe

bár szakadó esőbe azért nem megyünk.....

sóskútra meg ha sikerül kocsival lenézek
Múlt vasárnap verettünk... idén először

Kirrrály volt, de egy csomó erdőt kivágtak a télen közte egy naon jó kis fűzögetős szakaszt

Elég sűrűn meg kellett állnunk rönköket pakolni... már ahol el tudtuk cibálni az útból a kidőlt fákat... ahol nem, ott új nyomvonal lesz... volt olyan is, h vaddisznó dagonyában haladtunk, mert nem volt más lehetőség