Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK akkor megyek sztem!
azért megyünk júni hatodikán
a kx 500-ban soha nem cseréltem semmit, igy is akkora volt a kompresszio benne hogy alig lehetett berugni,,,

amugy szerintem ez a legnagyobb hátránya,,,,,
,,nekem a tm-el csak az a bajom,mint a gasgas,vagy aprilai rxv motorokkal,hogy nagy az értékvesztése(jó midnegyiknek nagy,legyen az ktm,vagy bármi),de a gond eladáskor van mert nem olyan kertesett modellek,annak ellenére,hogy nagyon jó kis masinák(kivéve rxv)
Anno szemeztem sokat a tm mx300-al mert az szerintem nagyon odabaszós lehet és szerintem a kétté tm-ek viszik a prímet.A négy téröl meg inkább negatív véleményeket hallok.
zaránd lessz, három napra, sibiuba még ho van,,,oda május végéig nem érdemes menni,,
Hali

Cső ronis
Az mikor dől el hogy Sibiu vagy a Zaránd hegység lesz a célpont?
a kx 500-adban hány dugót cseréltél?
egy motort össze lehetne rakni belőle...
erről beszélek....
szép estét,

én elhasználtam három crf-et, és egy crf-x-et szerinted hány kartondoboznyi cserélt holmim van itthon, tudnának neked mesélni a dobozok ha elkezdenél bennűk turkálni, van azokban rakat dugo, vezlánc, olajszivattyu, és mi szem szájnak ingere,,
meg ott a többi a dugó szelepek vezlánc egy vagyon egy cr 500al egy dugó eléglenne 4 évig,nincs fordulat,egyszerű 2 ütem nekem jobban tetszene vagy ebbe a vázba kéne egy 500 as blokk
Nincs gondom a motorral nekem se csak ez akibaszott szervízigénye,ez az 5 órás olaj olajszűrőcsere egy hétvége....
vegyél tm et...na az az igazi álom...
fék és futóműben tuti ver minden japót
bár sajnos árban is
Szasz EC300!
Nem jött be a crf450?Emlékszem anno mikor vettem kérdezetd tőlem is itt a fórumon,hogy milyenek ezek a motork.Hát nekem motorotkat tekintve éltem legjobb döntése volt a 07-es crf 450.Nekem nagyon nagyon bejött ez a vas.Iszonyat erőbedobás,kiváló futómű,rengeteg adrenalin.nagy stabilítás.Szóval nekem 10 pontos a masina(10-böl).............és nálad mi a helyzetÍ?
az én fogam éppen egy cr 500 ra fáj, aluváz meg ilyenek de elkéne adnom előbb eztet a crf-et ami nem egyszerű senki nem vesz manapság használtmotort
régebben is lehetett hozzá kérni aluvázat..
hát ja..kicsit átbaszás..én is azt hittem hogy alapból aluvázzal jön...de mondta az arc hogy az plusz pénz...
elkapták a rablót aki kipakolta anyámékat kisbuzi
bazze egyszerű parasztembez azt gondolná hogyha gyártják 08 tól aluvázzal akkor az alap motor is aluvázas....dehát ez a mai világ...
még szép...
öhlins +75 volt
marzo+mart villanyakat +70
aluváz meg +150 lett volna
a magas euro miatt így is kurva drága volt,így már nem fért bele az aluváz
tudod mennyi stop táblát meg elsőbbségadás táblát kell összelopkodni ezért?!
plussz zsét számolnak aluvázért?
a kamionra... ha elfér
hali
de,így nézne ki ha aluvázzal vettem volna...de az már nem fért bele
cszeva, dobj már fel egy cr 500-at aluvázasat kintről légyszi , köszi
Szasz More!Szép a motorod vazze,de szememben az összes tm egy tünemény! ..tiéd sem kivétel,de nem így néz ki a 09-es mint alant itt a képen?Pontosabban 2008-tol..Gratula a motorhoz egyébként.