,,nekem a tm-el csak az a bajom,mint a gasgas,vagy aprilai rxv motorokkal,hogy nagy az értékvesztése(jó midnegyiknek nagy,legyen az ktm,vagy bármi),de a gond eladáskor van mert nem olyan kertesett modellek,annak ellenére,hogy nagyon jó kis masinák(kivéve rxv)
Anno szemeztem sokat a tm mx300-al mert az szerintem nagyon odabaszós lehet és szerintem a kétté tm-ek viszik a prímet.A négy téröl meg inkább negatív véleményeket hallok.
én elhasználtam három crf-et, és egy crf-x-et szerinted hány kartondoboznyi cserélt holmim van itthon, tudnának neked mesélni a dobozok ha elkezdenél bennűk turkálni, van azokban rakat dugo, vezlánc, olajszivattyu, és mi szem szájnak ingere,,
meg ott a többi a dugó szelepek vezlánc egy vagyon egy cr 500al egy dugó eléglenne 4 évig,nincs fordulat,egyszerű 2 ütem nekem jobban tetszene vagy ebbe a vázba kéne egy 500 as blokk
Szasz EC300!
Nem jött be a crf450?Emlékszem anno mikor vettem kérdezetd tőlem is itt a fórumon,hogy milyenek ezek a motork.Hát nekem motorotkat tekintve éltem legjobb döntése volt a 07-es crf 450.Nekem nagyon nagyon bejött ez a vas.Iszonyat erőbedobás,kiváló futómű,rengeteg adrenalin.nagy stabilítás.Szóval nekem 10 pontos a masina(10-böl).............és nálad mi a helyzetÍ?
régebben is lehetett hozzá kérni aluvázat..
hát ja..kicsit átbaszás..én is azt hittem hogy alapból aluvázzal jön...de mondta az arc hogy az plusz pénz...
még szép...
öhlins +75 volt
marzo+mart villanyakat +70
aluváz meg +150 lett volna
a magas euro miatt így is kurva drága volt,így már nem fért bele az aluváz
Szasz More!Szép a motorod vazze,de szememben az összes tm egy tünemény! ..tiéd sem kivétel,de nem így néz ki a 09-es mint alant itt a képen?Pontosabban 2008-tol..Gratula a motorhoz egyébként.
amugy szerintem ez a legnagyobb hátránya,,,,,
Anno szemeztem sokat a tm mx300-al mert az szerintem nagyon odabaszós lehet és szerintem a kétté tm-ek viszik a prímet.A négy téröl meg inkább negatív véleményeket hallok.
Cső ronis
Az mikor dől el hogy Sibiu vagy a Zaránd hegység lesz a célpont?
én elhasználtam három crf-et, és egy crf-x-et szerinted hány kartondoboznyi cserélt holmim van itthon, tudnának neked mesélni a dobozok ha elkezdenél bennűk turkálni, van azokban rakat dugo, vezlánc, olajszivattyu, és mi szem szájnak ingere,,
fék és futóműben tuti ver minden japót
bár sajnos árban is
Nem jött be a crf450?Emlékszem anno mikor vettem kérdezetd tőlem is itt a fórumon,hogy milyenek ezek a motork.Hát nekem motorotkat tekintve éltem legjobb döntése volt a 07-es crf 450.Nekem nagyon nagyon bejött ez a vas.Iszonyat erőbedobás,kiváló futómű,rengeteg adrenalin.nagy stabilítás.Szóval nekem 10 pontos a masina(10-böl).............és nálad mi a helyzetÍ?
hát ja..kicsit átbaszás..én is azt hittem hogy alapból aluvázzal jön...de mondta az arc hogy az plusz pénz...
öhlins +75 volt
marzo+mart villanyakat +70
aluváz meg +150 lett volna
a magas euro miatt így is kurva drága volt,így már nem fért bele az aluváz
de,így nézne ki ha aluvázzal vettem volna...de az már nem fért bele