Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csíkkarcfalva?
Az milyen betegség?
jólenne reméljük tetszik neki. mert tudok én sima kuplungot...csak dekosat nem... ill tudok,10ért m-cax,de ahhoz kell még bowden is..mindegy,ha minden kötél szakad akkor veszek egy olyat..nehogy már amiatt ne tudjam húznia gázt meg van a Perepatkóéknak is a pacsirtában bontott,csak évjáratot kell mondanom!
szóval döglötök
hol a francba vagytok ?
most ajánlottam eladásra tiédet egy srácnak majd hétvégén megnézi és ha kell neki akkor az övét odaadja ....
csíkkarcfalván van az enduróbázis...nem az enyém hanem a haveroké mert én még motorral nem voltam ott csak kocsival.....ők már több túrát voltak ott........
Jó volna...de inkább elvágnám a torkukat, az olcsóbb
de nekem ha zárva van,ha nyitva van,akkor is leáll gondolom úszószint...de nem akartam hozzányúlni mert csak elbaszom nézegettem neten kuplungot de nem igen van
enyém is leáll mert elesek igaz a mentősök állítják le....

múltkori balesetemnél , hogy röhögtek mikor újraéledtem ,és azok voltak az első szavaim hogy elzártátok a benzincsapot?
kb másfél évig, szerettem kicsit gonosz volt de meglehet szokni,
Szerintem egy pillanatig ne bándd hogy nem aluvázasat vettél...
hova akartok menni helyileg,?
azért mert már mindenkit lelőttél ......
még nem tudom melyik nap, beszélűnk majd, 20 387-7107
sztápinál.le is állt
miért folyott?
Mit gondolsz, miért megyek inkább motorozni én is...mondjuk vagy 3-4 hete azt se sikerült...
akkor még elvagyok a folyós dellortoval
rá rámegy...csak lehet még 50.000 mire megcsinálod....meg kéne tudni mi mennyibe kerül ami rossz rajta.....
ZOZIIIIIIIIIIIIII http://www.kepesmotor.hu/motor... rámegy ez a vasamra?
A dátum:április 11,12,13?
és mennyi ideig volt meg,mesélted egyszer hogy eltörted a gerincedet is
fasza
amúgy szewasztok .............