Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogyis... hiszen ez a világhírű cetka gyár terméke... sokára lesz kuka
Az is szép lehetett... na jóccakát, én is eldőlök

Hol a fák az égig érnek
ott megérint a fény.
Tudod jól, hova mész
de végül hazatérsz!
nagynyomással kimosod a gyürűknél a kenőzsírt...oszt egyhamar kuka lesz a lánc..
na na
mi is napokig pisiltettük gyerekeimet...voltak csúnya dolgok
na menyek alukálni mert el fáradtam
szegény hinta!
Az én fiam született este félkilenckor én meg hazamentem majdnem reggel fél kilenckor.
Érdekes, de a legnagyobbiknál be se rúgtam. A középsőnél elaludtam a lépcsőház előtt, a legkisebbnél meg itthon a fotelban... szép volt
Hát amikor az én fiam született akkor én se nagyon könnyen találtam haza meg a haverok se
Mentségemre szolgáljon, h a nap vége felé befutott a fele endurós brigád, egyiküknek akkor szült fiút a felesége.... örülök, h hazataláltam
Tavaly voltam velük Gárda majálison. Én kissé berúgtam, hazáig énekeltem velük, h hol vagytok székelyek.... meg az én apámat bírják naon
Nem gáz én az öt éves fiammal a nyakamban mászkáltam és mindenki figyelmesen útat adott. .Szeretem a Magyarokat de csa az igaz Magyarokat.
na elmentem aludnyi további szép estét,
na vagyok
Asztat is ismerjük

De mostan inkább a szprájtos jáccik

Aztán a fiaim látták, h 21-én Kárpátia koncert lesz Kváron. Nemtom, mennyire gáz ott egy hétéves meg egy tizenegy éves férfival megjelenni
Elmegyek mert vagyok hellosztok
jóéjt
A szomszéd az Endre de ha még eccer shárpit lop tőlűnk akkó dagadt fejű köcsög lesz.
nah jó éjt
és a szomszéd józsit?
Én a boros kaólát ismerem.
valami netesköcsög! azt hiszi, hogy tud motorozni, de a gépelésben jobb
És ki az a szprájtos sör?
bocsesz skYro.