Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemvoltam még arrafele motorral,mert természetvédelmi terület
Íme hölgyeim és uraim a bizonyíték:
Egy SX KTM-el is lehet triálozni!
Link:
http://www.youtube.com/watch?v...
Köszönöm!
Holnap krisztusi korba lépek....
Zoozee jól van, csak nagyon elfoglalt..de azt mondta hamarosan viszi a gépedet, ne aggódj!
Szia(sztok)Kérj kölcsön 1et
hi Boldogot Andris!:)

Zozirol nem tud vki vmit? Jo lenne elsejen motorral menni evnyitora
ja...kép:
az én garázyom (bocs, pincém) most így néz ki:
- 1 db 450 FSE
- 1 db 300SX
...csak egyik sem üzemképes....
hát mindkettő elég nagy falat a 125 után....
Kb ugyanakkora nyomaték, csak a 2t-hez jobban kell tudni motorozni...
Mindkettőnek megvan a maga előnye-hátránya...a 450-esnek drágább a fenttertása, de finomabban lehet vele motorozni...a 2t sokkal olcsóbb, de -ahogy néhány tapasztaltabb kolléga is mondta már- aki azzal tud, mindennel tud...
Kösz Levi...de csak holnap van...addig még meg is halhatok...se..
Figyu, akartam már kérdezni hogy a budaőrsi Auchan mögött vannak azok a jókis sziklás dombok-hegyek...ott lehet vajon motorozni?
Lenes! Te mit vennél 125ös Ec után? 450 4t-t vagy 300 2t-t
eladódott az fse-m! mátol ec300 07.
csak egybe cserélhető mert vonalba van furva a két fele és ez párban történik! a jó hegesztés birni fogja örökké
Megpróbálom, persze gondoltam erre is csak félő, hogy beindítás után a rezgéstől elreped valahol! És lehet hogy el szeretném adni, úgy meg nem merem, hogy időzített bomba....
próbát megér a heggesztés...... azért ha valaki tud bontottat küldjön már e-mailt! 2003 450SM jobb oldali blokkfél ...hátha..
Sziasztok!
Az erdélyi alakulat nemtudjátok,hogy mikor jön haza?

Andris neked meg boldog szülinapot!
léptem nyaralni

hellotok!
Mi ez a nagy pangás fiúk lányok
összesen 998db van
nálam
Csak hétfőn van, de azéet nagyon köszönöm!
A képet azért elmentettem...hol van még ilyen?
Nem lett semmi, rendszám elgörbült, de visszagörbítettük, haveromék gallantjával voltunk...többiek piáltak kicsit, én meg nem ittam semmi, aztán hazavezettem...csak elég szar érzés, hogy más kocsijával ütök el állatot, de szerintem kivédhetetlen volt...kanyar kijáratánál ugráltak ki...kb 100ról fékeztem...olyan 35-50körül ütöttük el szegénykét
te gyilkos

kocsinak mi baja lett?
Szevasztok, azért tegnap sikerült elbaszni egy őzgidát...2 szaladt át, a második már nem ért át, hál istennek autóval voltam
A pontos címet nem tudom de ha bemész piliscsabára és ott megkérdezel valakit a hársfa utcában akkor ott megmondják
Helló! Piliscsabán meg tudod heggesztetni