Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éjszakai arany
délutáni/esti arany
Tisztelt Dávid

Kipufogó védö lemezt rendelésre tudunk szállítani 8100 Ft-os áron.

Üdvözlettel Auner Team
Köszi, az oldalukon nem találtam meg
asszem univerzal 10 e ft-ért adja a rezo védöt,,
Én is egyedül voltam mikor eltörtem, mint a ropi
Egyik ismerősöm törött lapockával, a másik törött lábbal motorozott haza. Ja, a második ráadásul egyedül volt már mikor elesett, egy 620 SC-vel (berúgós ugyebár)...
Na, de azért egy rezovédőt szereznem kell, universalosok meg nem veszik fel a telefont...A kartervédő meg folyamatban van, 3as csúszásmentes alulemezből lesz
ott nagy az esélye hogy felfedeznek mint sztár!
emelkedön felfelé még izgalmasabb a stopi,,törött kézzel,
nah jah... lejtőkön legyen valami izgalom is
!
közben néha első egykeréken,,,
Hát én törött csuklóval vittem haza, felállítani kurva nehéz volt, meg a gázt is alig bírtam húzni, de hazaértem
a 38 ezres orára a biztos hely otthon a polc, leszeded és rögtön nem lesz semmi baja,,
jah ésmég egy + endurocross szakaszt is bele kell rakni
EGYKERÉKEN!
jahh, azt azért megnézném ahogy kitört csukloval, vagy nyilt lábszártöréssel te még haza motorozol,,
Najó igaz, de azért szar érzés mikor valami drága cuccot tör össze rajta az ember, pl 38ezres órát...
nincs arany középut, a motor csak egy vas, alu, és műanyag kupac, minden cserélhetö és potolhato rajta, rajtad viszont NEM,
jobb a motort védeni, mertha eltörik valamid akkor haza tud vinni de ha rajta törik valami te nehezebben viszed haza
Nem azt mondom, hogy a motor minden áron, de azért ahhoz sincs minden ingyen, meg kell találni az arany középutat, amikor te is meg a motor is kicsit sérül
szerintem igazad lehet, ez az emberi test , mint űtés felfogo légzsák, nehogy már a kis motorkán behorpadjon valami szaros lemez, ez jo ötlet, sok sikert hozzá,,,
akkor irány felszerelés nélkül motorozni
És a biztosító még fizet is, ha valami bajom lesz