kell rá egy másik láncszett, elsö, hátso lánckereket jol leáttételezni, hogy hosszu legyen mint a vonatfűtty, meg azt a szuper fagyállot bele amit a Havri is használ, ami +128 fokig birja, és már mehet is összel az enduro,,
öhömm öhömmm.
Vegyes érzelmeim vannak a motor iránt.Endurózni nem fogom be az biztos,mert anno volt yzf rizsrakétám is és azzal is csak annyit értem el hogy,vagy rángatott,hörgött,prüszkölt alacsony fordulaton,vagy teligázon horror volt az erdőben,vagy égett a kuplung ,de akkor lehetett vele haladni,vagy rotyogott benne a víz mint egy szamovárban és eladtam egy rm 250-esért cserébe.De mivel anno elsőként crossoztam ezért visszatértem ismét a pályára,ebben örömömet lelem.SZóval jó motor a honda,csak nagyon nyers és erős.Enduro 2T után kicsit döcögősen megy a 4T crossal a mutatvány.De tetszik,csak szokni kell......
Tényleg jol mondj a Bálin,hogy van ez az elidegenítési tilalom ami egy kazal papírral igazolható.Nekem is volt rohangászni való mikor hiteles motormat,hitelre adtam el.Futottam néhány karistot.
ez igy igaz Fecco, de ha az Apeh tette rá a kezét, ök nem veszik el a törzskönyvet, az viszont azonnal kibukik az ocsmányirodában,,, jahh és a dolog érdekessége hogy az Apeh elsöbbséget élvez mindenki elött,,,
Szia Siófoki betyár!
Átíráskor nem nézik a hitelt,csak a törzskönyv szükséges hozzá.De mivel az a hitelezőnél van,ezért csak a hitel lejárta után kapja kézhez a boldog tulajdonos a törzskönyvet és akkor már át lehet íratni.Ha nincs törzykönyv a motorhoz akkor baj van......
biztos van benne valami gikszer, egy millás motort senki nem fog ennyiért elkotyavetyélni, akár mennyire is siet kűlföldre,, ennyiért bármelyik motor kereskedö átveszi töle kessért,,,
Vegyes érzelmeim vannak a motor iránt.Endurózni nem fogom be az biztos,mert anno volt yzf rizsrakétám is és azzal is csak annyit értem el hogy,vagy rángatott,hörgött,prüszkölt alacsony fordulaton,vagy teligázon horror volt az erdőben,vagy égett a kuplung ,de akkor lehetett vele haladni,vagy rotyogott benne a víz mint egy szamovárban és eladtam egy rm 250-esért cserébe.De mivel anno elsőként crossoztam ezért visszatértem ismét a pályára,ebben örömömet lelem.SZóval jó motor a honda,csak nagyon nyers és erős.Enduro 2T után kicsit döcögősen megy a 4T crossal a mutatvány.De tetszik,csak szokni kell......
MI a helyzet balatoni betyár?
igazatok van, a törzskönyv a lényeg...
Átíráskor nem nézik a hitelt,csak a törzskönyv szükséges hozzá.De mivel az a hitelezőnél van,ezért csak a hitel lejárta után kapja kézhez a boldog tulajdonos a törzskönyvet és akkor már át lehet íratni.Ha nincs törzykönyv a motorhoz akkor baj van......
a spoilerekből gondolom, bár ezt elég könnyen lehet pótolni, de azért egy gyári spoilerszett elég húzós (csak a fejidom 17 körül van...)
300as lehet, hogy nagyon szar állapotban is van