nagyon régen mentem egy 500-as KX-el, arra emlékszem, hogy sose akart egyenesen menni és a hátsó kerék állandó előzésben volt... hát beszarsz kemény volt....
Olyannal mentél-e már Imi?Mert ha még nem mentél 5cáz Két(TT)-vel akkor ki kell próbálnod.Mert olyat még nem élhettél át ha nem volt hozzá szerencséd.Kb.mint egy mig29-esböl katapultálnál és nem nyílik ki a tető a repcsiben,de alattad már füstöl a rattanszék és ha már áttörted az üveg tetőt akkor meg az ernyő nem nyílik ki.Na valami hasonló érzés vele menni.Hahahaha .
ja volt 500-as 2t-ém is ,, majdnem két évig hajtottam,,, kicsit gonosz, de meg lehet szokni,,, igaz egyszer eltörte a gerincemet, amugy jo kis verda volt,,
Az a Husaberg az egy teljesen jó indulatú endur motor brutal nagy nyomaatékkal,ami nem erőböl ment mint egy cross,hanem jóindulatú nyomatékbol húzott.De még egy 450 széria cross is odaver az 550-es husi endúrónak.De az 490 az olyan gonosz volt mint egy 500-as 2T.Egyébként van egy amerikai oldal ahol lehet kapni 450töl 522ccm-ig 10cm3-es lépcsőkkel mindenféle hengert hozzávaló hajtókarral.
ja igen emlékszem abban is Athena henger volt,de az valoban 450-es volt,
az X, az R-hez képest sokkal visszafogottabb, sokkal alkalmasabb endurora, bár gyárilag eléggé vissza van fojtva, az emisszios normák miatt, de egy kipufogo rendszer csere, és egy nagyobb föfuvoka, meg egy boyesen gyorsito membrán azonnal megoldja ezeket a problémákat,,,,
volt egy olyan CRF-R -em amin kicseréltem a komplett henger dugot, egy AThena 490-es szettre,, na az volt az igazán buta erös motor,, Fecco ment vele, igazi elmebaj egy verda volt, akárhanyadikban, akármekkora gáznál egykerékre baszta magát,,,
Hát igen az én 250-es exc-m is nyomatékosabb volt lent mint a cöröf,de ez fent meg ökörállat módjára megindul.Olyan meglepetés egyenlőre még minden motorozás.
már nem emlékszem rá milyen márka volt, de X-ringes volt az biztos, és hátul acél lánckerék, az örökös mint a szegénység,,, hűtö védöt faragj rá eggyet öszig,,
amugy kéthét mulva ösz van,,
2-3 hete mentem Bálint volt CRF-ével, és mit mondjak, alsó tartományban nagyobb nyomaték van az én EC-mben mint a CRF-ben, viszont egy bizonyos fordulatszám fölött meg kijön belőle meg belőlem is az állat.... :)
olyan mint a régi 2T-k, alul semmi felül meg tép.....
hátso gumim nem maradt, extra vastag belsöm az volt, de a multkor oda adtam a Gabesznak mikor itt volt, mert defektje lett,,egyébb kacatjaim azok vannak, CRF-hez,,
Várom már az őszt mint az atom.Szóval azt mondod,hogy az első lánkerék kifordítva és mehet rá az O gyürüs bacás?MIlyen láncot,milyen márkát raktál te a cörö hondára.?
az X, az R-hez képest sokkal visszafogottabb, sokkal alkalmasabb endurora, bár gyárilag eléggé vissza van fojtva, az emisszios normák miatt, de egy kipufogo rendszer csere, és egy nagyobb föfuvoka, meg egy boyesen gyorsito membrán azonnal megoldja ezeket a problémákat,,,,
az X-es mennyivel volt másabb mint az R-es, Bálint?
amugy kéthét mulva ösz van,,
olyan mint a régi 2T-k, alul semmi felül meg tép.....