szerintem is meg kell hegesztetni,, olyan helyre kell vinni ahol profik dolgoznak, hogy ne vetemedjen el semmilyen irányba,, utána forgácsolás azt annyi,,,
Sziasztok. Nagy bajban vagyok, van egy 2003-as 450 Supermotom és 2 hónapja szerelőtől szerelőhöz viszem mert mindig belefolyt a víz az olajba. Végre megvan a hiba, ELREPEDT A BLOKK! a vízpumpánál a jobb oldali Blokkrész. nem rég vettem és elég idegen nekem ez a márka ,honnan tudnék ilyet szerezni? Légyszi segítsetek! e-mailba: ffy.laci@citromail.hu
Nekem még fiatal a szervezetem, így is nagyon fel vagyok pörögve Eddig a legdurvább eddig 600km volt a Ducatoval...múltkor sükösd környékén megállítottak a kpmesek, szép volt, egypéldányossal nyomulgattam, nem tetszett neki, valami 17eset akart, meg göngyöleget vittem...azt mondja nekem, hogy ez beborul vészfékezésnél(minden az orrába volt pakolva), mondom neki direkt úgy pakoltam, hogy ne boruljon...elkezdi csináljunk fékpróbát, mondom neki csináljunk...erre elrakta a zsebébe a jogsimat, elkezdi, hogy, ha még1x ilyen menetlevéllel vezetek meg nincs lerögzítve az árú az 50ezer forint...de mivel maga még fiatal és segít az apjának így most elengedem...végülis rendes volt tőle, de ettől függetlenül rohadjanak meg a kpmesek
Tudom hogy dolgozol,nem azért mondtam ..már énse szeretek vezetni(na jó valami kikopott Porsche Cayenne Turbo vagy 911/997 vagy valami amcsi vasat elvezetgetnék ha nagyon muszáj )
4 dobfék, benzintank a motortérben,....ez csak a trabant lehet