Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamivel muszáj volt idecsábítani.
Azt tom ...csak ráharaptál a csalira, és ez hozott ide ma
Döme! Csak úgy kíváncsiságból, mennyiért számítanád be a GG így látatlanban egy trialmotorba?
nem ez volt az első alkalom,hogy beszálltam a GG-be.
A nagy orálizáció hallatán beszálltál a GGbe ...vagy nagyon szereted,vagy nagyon jó
Na mi a lokuki van itten?
Ha beindul akkor futok is erte:D
Na megjöttem, bánhatja, hogy ratyi 4t-t vett
csááá,,,
akár már most is mehetnénk ha lenne egy megbízható droidom ....beszerzek egyet hamar
na le kell lépnem ......majd leszek
jahh, és azért gabika-kiskutyás, mert ott még eddig mindenki ugy röptette a verdát, és négykézláb mászott felfelé,,,
miért is?
szolj amikor jönnél R-pontra,,az ottani haverok egyre durvább helyeket találnak, az eggyiket elnevezték gabika-kiskutyának, patakmederben felfelé, méteres sziklalépcsöböl négy darab, és amikor azt hiszed már rosszabb nem jöhet ott van a végén egy majdnem kétméteres majdnem fűggöleges,, és csak arra lehet kimenni ,,,cukor egy hely,,
hát nagyjából jó a lábam...motorral megy minden..gyalog még szopás...de javuélgat..estére még vizesedik de működik...ha végleteket erőltetem a mozdulatokban akkor fáj

ja ...na megyek agyondolgozom magam...aztán elmegyek nyaralni a tarka faszba mert tele lett a tököm de gecire kibaszottul nagyon a sok szarral.......
kéne felvennem munkásembert de hetek óta nem találok és elképzelésem sincs róla honnan lesz egy droidom

ja és mehet onnantól a R point turné is ...
jin, és jang, egységben a világgal, nem a nyakam hajlik hanem a derekam,ha lo nincs, jolessz a kerités is,, jahh és a fehér nyul,,,
tiszta szar a gépem ...valami bepisilt rajta ...most indítottam újra ezt a tetvet

sutyerák ....emberem vett egy 450-es négyüteműt azért nerm hívott ....amúgy 92 ezer lett volna a főtengely ...
53 kb. csak a hajtókar szett ......
Na aszem lépek beinditom a Husqvarnát, csak elötte megélezem a késeit
sutyerák ez durva volt,,, azota is ezt dudolom,,,: légy nagyon boldog ,ezen a világon, nincs munkahelyem, mert kirugtak miatta,,xdxdxddddddd,,,
Ez tényleg gyanús
ki? ééén? hát olyannak ismersz,drágám?
akkora 0 lába van, hogy át lehet menni közte motorral ,és O Májn Got ez a csávó
És ha szopatok, az ugye nem nagy baj ugye,jóban vagyok magammal de,azért ennyire nem
Na megyek hozok egy főlaprugót...szevasztok
Találtam nektek egy videót, szervezett színpadi produkció, gyönyörű énekhang...most megosztom ezt veletek Csokis Tibi blues band