Reggelt!
Momentán rohanás van ezerrel, de amint kicsit rendezem a soraimai, írok és dobok képeket. . .
Még féktárcsát is kell cserélnem a motoromon. . .
szevasz Döme, mi a helyzet? szép volt, jó volt?
akkor kezdhetjük szervezni ezt az augusztusi balhét?
sutyerák, én robeszról ültem rá a mostanira és kicsit sem bántam meg hogy nagyobbat vettem, pedig 125-öt akartam eredetileg...
kicsit ésszel kell menni elején azt csókolom
300 ec azzal kell megtanulni.Nekem az első rendes motorom egy yz 250 volt !a 450-es fenntartása egy kicsit drága hacsak nem tudod magad leszervizelni de az alkatrész is több a hibalehetőség is és főleg a súja sokkal több!
Kurva anyjukat...sejtettem...
Mi a faszt védenek ott?
Arra csak kő van!
Vazze, nemsokára már a Budapest tábla után 1 méterrel lesz kirakva a buzi "kiemelten védett tájvédelmi körzet" tábla..
Értem én, sőt támogatom hogy olyan helyeket védjenek pl., mint a balaton, de egy ilyen szikladombot?
Én is kinéztem magamnak amikor ott dolgoztam a pannonban, el is mentem oda autóval, de állítólag nagyon szigorúan veszik ha valaki oda bemotorozgat. Arra a "keresztes dombra" meg a törökugratóra is . Az aljában ott volt a kék tábla.
Páran azt mondták, hogy az újabb 300 2t-k már nem olyan vadak, viszonylag egyenletesen adják le a teljesítményüket...azért tetszik a 2t, mert ugye mint említetted olcsóbb, meg az se hátrány, ha könnyű...4t-re meg sokkal több pénz kell, viszont avval, olyan botok is mint én elég jól el tudnak ügyeskedni ...de hiába a KTM-et is az összekupurgatott pénzemből vettem, igaz még azt is ki kellett pótolni...de már azt sem tudom fenntartani...lépten nyomon apámtól kell pénzt kérnem rá...hát még mi lenne egy 4t-vel...
LESZ GASGAS 2504T ?
POFÁS LESZ, AZ SZENT!
És van már új Danuvia is!
Superretro és SM!
AZZZZTTTTAAAAAKKKKUUUUURRRRRVVVVVAAAAA! ! ! !
Momentán rohanás van ezerrel, de amint kicsit rendezem a soraimai, írok és dobok képeket. . .
Még féktárcsát is kell cserélnem a motoromon. . .
döme írtam mailt, lehet hogy ma benézek hozzátok kéne hátsófékbetét
Boldogot még1x Andris!
akkor kezdhetjük szervezni ezt az augusztusi balhét?
sutyerák, én robeszról ültem rá a mostanira és kicsit sem bántam meg hogy nagyobbat vettem, pedig 125-öt akartam eredetileg...
kicsit ésszel kell menni elején azt csókolom
Morodról mihír? (lesz még augusztusban motorozás?)
Mi a faszt védenek ott?
Arra csak kő van!
Vazze, nemsokára már a Budapest tábla után 1 méterrel lesz kirakva a buzi "kiemelten védett tájvédelmi körzet" tábla..
Értem én, sőt támogatom hogy olyan helyeket védjenek pl., mint a balaton, de egy ilyen szikladombot?
Mindenki egyben van?