Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
dobjál majd fel pár képet róla légyszi, kiváncsi vagyok milyen, ha jó lehet benevezek én is egyre
Vasárnap melózok utoljára, még utána héten lesz 2 napom, de az már csak maszek, már eléggé útálom a hajnali 1/4 3-4körül kelést
universal -ahogy mondják- nem éri meg

azért én is ott szoktam cuccokat nézni
nyaralni
úgynézni szombaton motorozni
(najó simsonnal talán megyek 1 kört )
dolgozni...nekem elég volt ez az 1 hónap
így is egész héten járok kondiba
Na megrendeltem a rezovédőt aunerből, 8100ft...felhívtam universalt, náluk 17ezer, gondolom az se más...
Szia(sztok)Mondanám hogy kölcsön adom de tönkretennéd meg ez neked tul gagyilenne+ 2T és nemis narancs Van még 1álltalán motorod,mit tudsz rola
Gyurika hazaért...Gyurikának sincs motorja
Nyaralni, motorozni vagy dolgozni
én vasárnap megyek ha ez vígasztal
nálunk is van...lehet hogy a kinti rúúter tehet róla
Egy kis offtopik olvasnivaló (ha érdekelnek még az ilyenek):
http://www.kalasnyikov.hu/doku...
Tényleg, azt tudja vki hogy zozi mikor lesz megint?
Én is itt vagyok...
Zoozee is nyaral..Gyurika is nyaral...mindenki nyaral....én meg keccsölök....motorom sincsen...áhhhhhh

többiek ma este érkeznek meg Gyergyóba...hja, akiknek bejött az élet...
aranyér
arany
nekem itthon is van...nem tudom miért...öcsém haverja szokott itt a laptopjával netezni, wifivel...vaqlamelyik szomszédnak lehet...
Jó estét, én mindjárt megyek is aludni, mert 1/4 4kor kelek
Jól nyomod Krisztián, gratula!
Majdnem mentem én is felétek,de sajna mégsem....
Nekem jó dolgom van. Én annyit motorozok Erdélybe amennyit csak akarok. Sőt, gyakorlatilag csak itt motorozok (mert itt élek).
olyan helyeken motorozunk mind az erdelyi maszokaba lathattok csak othonmaradt a kamerank!
sziasztok!Mindenki Erdelybe motorozik?....irigykedjetek othonmaradtak EN IS ITT VAGYOK!
bronz