Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hi mekiben van wifi
VÉGRE ARANY!
Na, mentem melózni....
Elhoztam a főtengelyt, majd holnap rakok fel képet róla...mármint a töröttet
utángyártott is tök ok
Vegyétek, vigyétek ŐT
Ilyet hozott
Galfernek 5000 körül van a bolti ára és teljesen jó (nem úgy mint a Golfren, mert az tényleg szar)!
Amiről én beszélek az gyári ktm fékbetét lett volna, de zoozee hozott jó olcsón, hála neki
A főtengely sajnos egy ilyen dolog Nem létezik belőle utángyártott, csak az a vicc, hogy átszámítva forintba, németországban 75ezer lett volna...nemértem, hogy miért lesz ilyen drága minden magyarországon...buzi adók meg minden, de akkoris. Az üzemanyag is ilyen, ha nem lennének rajta adók, akkor 75ftból jönne ki literje...
Azt nem tudom, hogy hogyan csináltad azt a 16 ezret...
Nekem a Gold került 4000 pénz körül....hátra....
Első fékbetéttel nem szarakodtam, 11ért hozta zoozee, 7lett volna a ferrodo, inkább megvettem azt, elsőfék nem játék
Kopóalkatrészből csak akkor szabad gyárit venni ha véletlenül nem létezik utángyártott!
Az SC-be való gyertya KTM-es csomagolásban 2500 Ft volt, NGK-s dobozban meg 810 - no comment...
Remélem hamar elmegy majd a KTM, lehet most csinálok is egy hirdetést...de viszont kurvadrága hozzá minden, fékbetétet is 16ezerért akartak adni, még jó, hogy zoozee tudott olcsóbban
Cserébe viszont a 125 az egyik legjobban eladható 2T...
Az a baj a 25-el, hogy az a legdrágább kategória...Én ezt a motort 830ért vettem, és szerintem az állapotához mérten reális ár volt. Csak a miheztartás végett Gas Gas új árak:EC 125: 1.520.00 EC 200: 1.580.000 EC 250: 1.630.000 EC 300: 1.650.000

Mert ugye a 300asban is csak a blokk felépítésében meg a henger űrtartalmában van egy kis eltérés, ha jól tudom...
Ha Te 820 körül adod a 125-ösödet, akkor miért ne inkább 800-ért vegyek egy ugyanolyan évjáratú 250-est?
Amúgy a 800 is nagyon a határon van már...
Az enyémre pont lenne pénzed, szerintem 800-820között valahol meg tudunk egyezni 2010ig nem lesz vele gondod
Köszi, akkor holnap asszem fel is hívom hogy mi az ábra!
Az a baj, hogy mire a Te gépedet forgalomba helyeztetem, regadót, rendszámot, kiskutya faxát fizetek rá, addigra egyrészt kihullik a maradék kis hajam is a sok szopatástól, másrészt lesz vagy 950-be, amennyim meg nincs rá
RM 250 '02 es eladó, 530.000.- i.á
link
Szevasztok, megjöttem a dolgozóból Vasárnap megyek utoljára...már várom, hogy vége legyen
Szasz GD!
Én ismerem a srácot!A motor nem kamu,ami oda van írva az úgy van.A motor nagyon jó állapotó,szakszerűen minden szervíz,illetve esedékes felújítás nagyon korrektül megcsinálva.Kopnyik Péter a szerelő,aki ismeri az tudja,hogy szakemberröl van szó.Albert kipufogó elöl(gyári sxs paramétereivel rendelkezik),hátul hgs van.Olyat szól a motor,meg úgy megy enduró létére,hogy odafosol.Én ajánlom neked.++rendszámos,műszakis motorrrol van szó ami érték!
Dani, ezt a gépet akarod megvenni az enyém helyett? ejnye....tiszta fideszes vagy, Te narancslelkű...
ez a gép ránézésre darabjaira volt szedve és ki tudja mit raktak bele vagy sem... ahelyett hogy vinnéd az enyémet 780-ért...
Látom itt van mindegyik bakonyi betyár
Ez a gép nem ismerős valamelyikteknek
gondolkodtam, hogy poénból benevezek rá, ha elmegy a GG... majd amikor kondenzcsíkot húzok a Balaton felett (vagy a gatyámba), akkor gondoljatok rám....he-he....