A főtengely sajnos egy ilyen dolog Nem létezik belőle utángyártott, csak az a vicc, hogy átszámítva forintba, németországban 75ezer lett volna...nemértem, hogy miért lesz ilyen drága minden magyarországon...buzi adók meg minden, de akkoris. Az üzemanyag is ilyen, ha nem lennének rajta adók, akkor 75ftból jönne ki literje...
Kopóalkatrészből csak akkor szabad gyárit venni ha véletlenül nem létezik utángyártott!
Az SC-be való gyertya KTM-es csomagolásban 2500 Ft volt, NGK-s dobozban meg 810 - no comment...
Remélem hamar elmegy majd a KTM, lehet most csinálok is egy hirdetést...de viszont kurvadrága hozzá minden, fékbetétet is 16ezerért akartak adni, még jó, hogy zoozee tudott olcsóbban
Az a baj a 25-el, hogy az a legdrágább kategória...Én ezt a motort 830ért vettem, és szerintem az állapotához mérten reális ár volt. Csak a miheztartás végett Gas Gas új árak:EC 125: 1.520.00 EC 200: 1.580.000 EC 250: 1.630.000 EC 300: 1.650.000
Mert ugye a 300asban is csak a blokk felépítésében meg a henger űrtartalmában van egy kis eltérés, ha jól tudom...
Az a baj, hogy mire a Te gépedet forgalomba helyeztetem, regadót, rendszámot, kiskutya faxát fizetek rá, addigra egyrészt kihullik a maradék kis hajam is a sok szopatástól, másrészt lesz vagy 950-be, amennyim meg nincs rá
Szasz GD!
Én ismerem a srácot!A motor nem kamu,ami oda van írva az úgy van.A motor nagyon jó állapotó,szakszerűen minden szervíz,illetve esedékes felújítás nagyon korrektül megcsinálva.Kopnyik Péter a szerelő,aki ismeri az tudja,hogy szakemberröl van szó.Albert kipufogó elöl(gyári sxs paramétereivel rendelkezik),hátul hgs van.Olyat szól a motor,meg úgy megy enduró létére,hogy odafosol.Én ajánlom neked.++rendszámos,műszakis motorrrol van szó ami érték!
Dani, ezt a gépet akarod megvenni az enyém helyett? ejnye....tiszta fideszes vagy, Te narancslelkű...
ez a gép ránézésre darabjaira volt szedve és ki tudja mit raktak bele vagy sem... ahelyett hogy vinnéd az enyémet 780-ért...
gondolkodtam, hogy poénból benevezek rá, ha elmegy a GG... majd amikor kondenzcsíkot húzok a Balaton felett (vagy a gatyámba), akkor gondoljatok rám....he-he....
Na, mentem melózni....
Nekem a Gold került 4000 pénz körül....hátra....
Az SC-be való gyertya KTM-es csomagolásban 2500 Ft volt, NGK-s dobozban meg 810 - no comment...
Mert ugye a 300asban is csak a blokk felépítésében meg a henger űrtartalmában van egy kis eltérés, ha jól tudom...
Amúgy a 800 is nagyon a határon van már...
link
Én ismerem a srácot!A motor nem kamu,ami oda van írva az úgy van.A motor nagyon jó állapotó,szakszerűen minden szervíz,illetve esedékes felújítás nagyon korrektül megcsinálva.Kopnyik Péter a szerelő,aki ismeri az tudja,hogy szakemberröl van szó.Albert kipufogó elöl(gyári sxs paramétereivel rendelkezik),hátul hgs van.Olyat szól a motor,meg úgy megy enduró létére,hogy odafosol.Én ajánlom neked.++rendszámos,műszakis motorrrol van szó ami érték!
ez a gép ránézésre darabjaira volt szedve és ki tudja mit raktak bele vagy sem... ahelyett hogy vinnéd az enyémet 780-ért...
Ez a gép nem ismerős valamelyikteknek