Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mindig azt mondom: sose kezdj nőkel, igazi szerelem csak két férfi között lehetséges
akkor isten éltessen, igy utólag is
én csináltatni szeretnék aluból, nem hiszem hogy 250-re jó a 125-ösre való, legalábbis váltókar oldalán tuti nem jön fel oldalt is, de ugyebár ott is kéne...
na mind1 megyek alvadni
megint elmentem 1 sörre
azt sok lett belőle...
na kidőltem. 4 sör meg egy korty vilmos. már elég volt. sziasztok.
hát akkor egészségedre.
én meg már az 5. Jégerem
tegnap voltam 19
fél órája ülök itthon és a harmadik sört gurítom szerelmi bánat vagy mi a frász
mivel még nem ültél benne,szerintem csönd 2kilót is megy ha kell.... najó,gps szerint 194...

Chevy,tudom,de abban legalább örömömet lelném..mert a ktmbe igencsak fél éve semmi örömöm nincs
Ja, rákerestem gugliban...blackmotorts.hu picivel drágább mintha kinti aunertől rendelnéd, de az osztrák katalógusból lehet rendelni a cuccokat...
az aunernek van itthon képviselete magyarországonn?
amúgy hellosztok
Azt nemtom miből van, szerintem 8ezerért már adhatnak alut...és azt mondták univerzális...minden 2t-re jó..mármint aminek ilyen szép kövér a rezoja
Vogue: a 250-esre nemtom hogy pont ugyanez való-e? meg kell nézni/kérdezni...
üdv!

ez az... kérdés milyen anyagból van? vas vagy alu?

felfogatás: 3 nagy bilincs, amit a sarki vasáruboltban kapsz...azt ennyi... mikor szépen egyengeted hozzá a kipuf alakjához, akkor csak finoman, hogy egyik se horpadjon, én óvatosan használtam gumikalapácsot, és amennyire csak tudod fordítsd be alulra, hogy alulról-oldalról védje jobban a kipufot.. (kicsit sokáig tart hozzáalakítani, de ezt csak egyszer kell megcsinálni jobb esetben.)
sok sikert!
Evvel a kis konzervdobozzal 170el közlekedsz? Nem vagy komplett..
Nemcsak üzemanyagot kell ám fizetni mert ugye aztis kinyorod ám
Benzin/gázos... most is gázzal járok,ez a kis szar,11-12t evett most Balcsin...pedig annyira nem toltam 130-170 átlagban 150.. apámnak volt 2.3 quattro az 13al ment el.. a sima 2.8 is elmegy annyival...és azt még padlózni sem kell.
Megjött a főtengely Már csak el kéne hozni Dunaújvárosból...
megoldom...tudok egy tiptop állapotút,ismerőstől...de még a jövő zenéje.előbb a ktm kéne..nem lupo hanem logo.
És azt hogyfogod/miböl tartod fent ahozsem lesz olcsóbb az alkatrész...és a többit nemis számoltam
Inkább vegyél motort, ott van neked a kis lupo vagy mi...
legyen már kész a ktm... és akkor eladom. jön az audi 100/a6 remélem
Elvileg csütörtök-pénteken itt lesz, mármint a következő héten
Hellosztok!
én úgy tudom igen bilincsekkel!
és ezt hogy fogatod fel? valami bilinccsel?
a magyar Auneresektől rendelem...katalógusból néztem ki, ott így néz ki..8100ft+dhl