én csináltatni szeretnék aluból, nem hiszem hogy 250-re jó a 125-ösre való, legalábbis váltókar oldalán tuti nem jön fel oldalt is, de ugyebár ott is kéne...
na mind1 megyek alvadni
megint elmentem 1 sörre
azt sok lett belőle...
ez az... kérdés milyen anyagból van? vas vagy alu?
felfogatás: 3 nagy bilincs, amit a sarki vasáruboltban kapsz...azt ennyi... mikor szépen egyengeted hozzá a kipuf alakjához, akkor csak finoman, hogy egyik se horpadjon, én óvatosan használtam gumikalapácsot, és amennyire csak tudod fordítsd be alulra, hogy alulról-oldalról védje jobban a kipufot.. (kicsit sokáig tart hozzáalakítani, de ezt csak egyszer kell megcsinálni jobb esetben.)
sok sikert!
Benzin/gázos... most is gázzal járok,ez a kis szar,11-12t evett most Balcsin...pedig annyira nem toltam 130-170 átlagban 150.. apámnak volt 2.3 quattro az 13al ment el.. a sima 2.8 is elmegy annyival...és azt még padlózni sem kell.
na mind1 megyek alvadni
megint elmentem 1 sörre
azt sok lett belőle...
tegnap voltam 19
Chevy,tudom,de abban legalább örömömet lelném..mert a ktmbe igencsak fél éve semmi örömöm nincs
amúgy hellosztok
ez az... kérdés milyen anyagból van? vas vagy alu?
felfogatás: 3 nagy bilincs, amit a sarki vasáruboltban kapsz...azt ennyi... mikor szépen egyengeted hozzá a kipuf alakjához, akkor csak finoman, hogy egyik se horpadjon, én óvatosan használtam gumikalapácsot, és amennyire csak tudod fordítsd be alulra, hogy alulról-oldalról védje jobban a kipufot.. (kicsit sokáig tart hozzáalakítani, de ezt csak egyszer kell megcsinálni jobb esetben.)
sok sikert!
én úgy tudom igen bilincsekkel!