Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi chevy
Tudod erre aztszoktam mondani ,ez hozza a pénzt nem viszi de bene kapjál jó
nekem mind1 hogy mit csinálsz,nem izgat túlságosan,de ha hülyeségeket beszélsz,akkor csak leoltalak.
Okés, akkor inkább csöndben maradok, nehogy lesújtson gyuriharagja
nem tiportál bele,csak nem kell meglepődni ha visszaszólok.
Értem, akkor bocsi, ha beletiportam a sérülékeny kis lelkedbe
a poénkodás meg a kóstolgatás két különböző dolog,akármennyire vicces vagy.
Ezt megincsak Te tudod...csak azt nem nagyon értem, hogy neked miért lehet poénkodni, ha nekem nem...de mind1 nem veszem magamra, ez a gyuristílus
nem a viccről van szó...csak nagy a pofád a semmire
Azt csak Te tudod Nem kell ám berágni egy ártatlan kis viccen
hát nem tudom ki a szánalmasabb egy teherautóban ücsörögva
Akkor sötétített üvegeset vegyél, mert, ha meglátnak benne elszáll a tekintély
és mert retro autó...kurvára bejön a 100as kasztni tekintélyt parancsol
azért kell mert már volt itthon 3 is... 2.3 5 henger, 2.0 4henger és 2.4 új szériás... de a 2..3 viszi a pálmát:) nekem vagy 2.3 v 2.8 kell
köszi
Köszi
Boldogszületésnapot,így utólag is...
Én két nap múlva leszek 33.......
Nekem azt mondta az ismerős aki csinálja az alu kartervédőt, hogy nagyon sok munka lenne olyanra megcsinálni amibe nem akadnak bele az ágak meg ilyesmik...amúgy meg ez univerzális cucc, olyan méretűre hajlítod amilyenre kell
Na megjöttem az utolsó előtti munkanapomból , Eddig 79ezret kerestem, meg vasárnap még 3ropi Kilóméterben meg 7085nél járok, mindezt teherautóval...07.08 volt az első munkanapom, szerintem elég szép teljesítmény, meg fasza, mert szereztem egy csomó rutint teherautóval, nagy köszi apámnak ezért, bár Ő nem olvassa a fórumot
Akkor ezért kell az A6
nem kurvák csak szeretik a pénzt

(Ezúton szeretnék elnézést kérni a NŐI fórumozóktól )
Azért ez picit meredek volt ezzal amostanival csak annyi a baj,hogy 4 évre nyúlik vissza,viszonylag sokat voltunk együtt kb 1 évet megszakításokkal......és minden évben felkeressük egymást majd jön a hülyítés...csak most már meguntam. de amúgy tényleg az összes egy kurva.
nem tudom még...szerintem autó lesz belőle..
Szia(sztok)"ktmbe igencsak fél éve semmi örömöm nincs"mert a tipusválasztásnál mellé nyultál válts tipust