jah...Döme is multkor ráfarolt az erdőben az új háromkerekű elektromos bringájával egy 5 éves kissrácra és azt üvöltötte..."nem kaptok el geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik" !
Igazad van, csak sajnos ezek egyre sűrűbben várhatóak...
Nem akarom az ördög ügyvédjét játszani, de sajnos nagyon sok SUTTYÓ kapott terepmotort a segge alá, ebből szinte egyenes út vezetett idáig...
Én is találkoztam "olyanokkal"...
Azok tényleg hazabasznak mindent a környezetükben, ijesztgették a túrázókat...
rohadjon meg az ilyen erdész-vadász papírzsákban! ez a véleményem... és az ő gyereke biciklizzen arra.... fuuuu de berágtam.... bödös fasszopóóóó egyébként ismerem Bálintot aki a riportban volt, jó arc... veszprémi endurós....
Látom azért fut a forum.... bár az szerintem jó időben természetesebb hogy jobban hanyagoljuk, mindenki motorozik inkább, vagy csak simán csavarog mint hogy a gép előtt ücsörögjön...
Most értem haza, akkorát verettünk az erdőbe mint állat... leszakadt az ég de amint elállt már mentünk is... csak úgy ketten dagonyázni remek buli volt... még a sötétedésbe is belenyult!
Hát nem is tudom,mert én vinném a kedvesemet csak akkor nem lehet tul gyorsan haladni,és a tul nehéz terep se megy neki tulságosan mert kifordult a térde és még nem hozták meg az EVS lábgépet!
szerbusz atis .........el vagy tűnve ...jól vagy ? amúgy erdőbe meg ilyesmi helyekre mennénk .....vagy nem tudom mennyire vagy mobil és esetleg utánfutón lejönnétek dorogra és ott indulnánk meg oda is érkeznénk ....vagy lassan a gánti kirándulást is erőltetni kéne !
Nem akarom az ördög ügyvédjét játszani, de sajnos nagyon sok SUTTYÓ kapott terepmotort a segge alá, ebből szinte egyenes út vezetett idáig...
Én is találkoztam "olyanokkal"...
Azok tényleg hazabasznak mindent a környezetükben, ijesztgették a túrázókat...
Akkuuuurrrvvvaaa!
Ezt nehéz megemészteni...
atis keselyűt szólítsd meg nálunk van az endurocrossban ...ő a sisakkamerafelelős
Ahol az onboard felvételeket tárgyalják!
Én is ott láttam, több verziót is mondtak...
Less rájuk!
Most értem haza, akkorát verettünk az erdőbe mint állat... leszakadt az ég de amint elállt már mentünk is... csak úgy ketten dagonyázni remek buli volt... még a sötétedésbe is belenyult!
Csak a hátamat fogod vizslatni egész végig!
atis 38 jelentkezz!
hogy ne zavarjak feldobok egy slick gumit az talán nem dobja annyira tele az arcodat földdel