Kisfiam.....mi már megdolgoztunk azért, hogy ilyen motorjaink legyenek! Amikor annyi idős voltam mint Te még álmodni sem mertem olyan motorról mint amilyen neked már most van! Simson és MZ! Nekem ez jutott, és örültem neki!
Kicsikét asszem túl jó sorod van!
Egyébként tegnap mentem ki 2 hét óta először motorozni...de a végére nagyon belejöttem..
Kimentünk Zolival csobánkai bányába...bevadultam oszt mindenhol felküzdöttem magam.Még olyan siratókon is, aminek a tetején "letörés" van..azaz nagy az esélye hogy hanyatbasszon, mint zárlatos porszivó a takarítónőt...Még Zoli is felnyomta magát a nayg siratón!Ezúton is gratula neki!
Egyébként Dömének igaza van...sok faszkalap megveszi a Tesco Kymco quadot, oszt az a vicces nekik hogy szétbasszák a vetést...viszont ha meglátok egy ilyet, végre tudni fogom hogy mire való a vasalás a csizmám orrán...
Kicsikét asszem túl jó sorod van!
Nem is hiányoztok
Sőt útállak benneteket
Már el sem tolod a képed felém
Kimentünk Zolival csobánkai bányába...bevadultam oszt mindenhol felküzdöttem magam.Még olyan siratókon is, aminek a tetején "letörés" van..azaz nagy az esélye hogy hanyatbasszon, mint zárlatos porszivó a takarítónőt...Még Zoli is felnyomta magát a nayg siratón!Ezúton is gratula neki!
Egy jó motor, egy mégjobb motoros, a lemenő nap fénye ragyogja be testemet...
De azért szeretsz ugye?