Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van gyári fekete vastag kormány asszem 17 pénz körül...
A TÚRA előtt azért vegyél egy újat!
este van
most mennem kell....később visszajövök.
ma este...
gratulálok Döme!
Te Andris,nem küldtél nekem emailt...
Holnap kezdem, szép finoman, majd 500 Km után beletépek a húrokba!
haverodnak kéne odaadni Döme új gépét aztán föltolná a siratón keréken,hátha eldobná mondjuk arra te is alkalmas vagy
mellesleg összeraktam a gépet...
Kárlista: tőcsavar csere, kormány visszagörbítés,farokidom-merevítő visszaegyengetés, törött kijelző, törött fejidom...
Jól van büdös kölke!
Az indexek holnap kerülnek föl, egy Öhlins hátsó rugóstag már ki van készítve, a rendszámtartó, pedig vizsga után leugrik...
ÉS ERRE BÜSZKE IS VAGYOK!
Gratula Döme!Az Erdélyi túráig azért járasd be faszán!
hiányzik valami fegyver az alvilági képből
nyugi...nem szokásom más vasával esni...
Köszönöm szépen!
Igyekszem nagyon vigyázni rá!
Ezt valamelyik este csináltam...
Nem ide tartozik, de megfogott a pillanat varázsa...
nem olyan rusnya...szépek az indexek! fura a rendszámtartó meg a dobod más bajom nincs,tetszik az öhlins hátsó rugód
Karaj mi, Apukám?
Pici Döme fiú....grat holnap hozom el én a gépet asszem
Emlékeim...
Helyesen...
Ez aztán a stoppie!
A kép...
Mea maxima culpa! FSR!
Kicsit közel vannak egymáshoz a betűk...
Jani! Próbáltalak ma hívni, de ki voltál kapcsolva.
A grippeket lekaptad már a supermotoról? kellene a kicsikémre a vágott. Ha időd engedi, csörgess meg...
Gratulálok Döme!
De szerintem FSR a te kis drágaságod.....vagy tévedek?
Amúgy már jó, hogy van egy csodaparipád!Az ismerettségi körömből Te vagy az akinek már nagyon-nagyon kijárt, hogy legyen egy szép új motorja! Megérdemled Döme, használt nagy örömmel és szeresd úgy a kis drágaságot mint ahogy Én szeretem a kiskecskémet!
Legyen minimum annyi örömöd benne mint amennyi örömöt nekem okozott a GasGas márka
És hajrá Döme......már csak alig több mint 2 hónap és eljő a nagy nap
Majd kellene összehozni csapatásokat, hogy szokjuk a terepet és a vasakat Erdélyre! Nem?
Ja, Én pedig a "Vforce" féle EC 300-al megyek, csak kellene rá majd gumi, mert a dt gumi nem nyerő terepre!
Kiváncsi leszek nekem, hogy fog muzsikálni és mennyi bajom lesz majd vele
na jó, csak vicceltem
Köszönöm!
Azt azért tudjuk ugyebár, hogy Andris barátunk kb. 4 ember esési mutatóit tudhatja magáénak!