Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ezeket nekem ne is mondd,mert komolyan fizikai fájdalom ezt hallgatni...
de asszem az! Volt egy gyönyörű itt tarjánba, háromszor került vissza az eladójához na az csucskirálygép. Arany színű mart villanyak aranyszínű eloxált felnik, egyedi darab volt, de mindígy visszavitték és becserélték nagyobbra, egy faszi meg összetörte magát vele... A mostani gazdája sem akar megválni tőle
Asszem 600ezer körül kelt el
És azt se tudod véletlenül hogy mikori?(Nem az a 2005-ös....?mert ha igen,akkor az nekem egy kicsit drága...950 )
Dorogon a Mikiéknél, van egy gasgas ec200
nemtom mennyi de jó motor... ismerem az előző gazdiját
Benzinpumpaaa? Az meg mi?
Hát ez is igaz....Csak az a baj hogy még külföldön se nagyon találtam EC200-ast....
Ha hamarosan nem találok valamit,akkor szerintem csak télen veszek,mert akkor azért olcsóbbak......
Hát ha nem azt az állapotot tükrözi a helyszínen, mint a leírásban/képen max buktad a benzinpénzt...nem vagy köteles hazahozni...egyébként szerintem csak rendszám nélküli géppel érdemes foglalkozni ha kintről hozol...
Viszont az is igaz hogy nyugaton nem tekergetnek vissza órákat és nem sóznak rád szart...pwersze mindig lehet rossz kivétel, de ez itthon is előfordulhat...csak itthon mondjuk egyszerűbb visszamenni az emberhez mint mondjuk Berlinbe...
CZ...szerintem naon jó.....
Sziasztok! Sajnos ma elszagadt a láncom, és a deknit is betörte...kuplung kar be van esve, nem tudok inditani...Ötlet?vki?

milyen láncot vegyek? Mondjatok vmit!
Húúú baszki az biztos nem volt kellemes.....
Andris te ugye kintről hoztad a KTM-et....ha kintről hozatnám a gasgas-t,akkor nem basznának nagyon át...?
Gyerekek, a legenda újraéledt!Mködik a Bestia!
Kapott egy másik benyapumpát és most már vidáman zümmög!
Yesss baby, yessss!
Multkor egy kollégánknak leszakadtak az inszallagjai a lapockájáról...hát ilyenkor telefon, valaki kijön és hazahoz....
Kár......
Azért is mondtam h erdély nekem nem a legszerencsésebb,mert az azért "egy kicsit" komolyabb....
Amúgy akkor mi van ha Erdélyben vami baleset van?(az ottani kórházak,híresen jók..... )
((de azért remélem nem lesz semmi gáz.....és remélem pár év múlva már én is megyek veletek...))
feltéve ha majd lehet......
Kicsi baby, mint már korábban mondottam volt neked, mostanság sajnos nem tudok kalandtúrát szervezni mert vagy versenyeim vannak vagy bemutatókat tartok.....így a túrák kicsit szünetelnek!
De, amint lesz időm akkor sikítani fogok!
Erdély pedig nem csak egy sima túra henem egy igen kemény megmérettetés! Több mint 1000 kilométer és szinte semmi út nincs benne!
Már a jövő héten elkezdjük rá a felkészülést!
Te TÖK!
Nehogy hazavágd egy hét alatt a zsír új motort!
Előbb járasd be kicsit, utána hívd föl a Ferit!
A Kelemen Andris régi sárkányát is úgy helyrekapta tegnap, hogy beszarás!
http://trialmotor.hu/trial/mot...
Mekkora idióta vagyok !
Itten van a Beeeeer... Egész eddig próbáltuk belőni a gépet de nem megy... valamiért nincs ereje...
Nem adom fel holnap ujra átvizsgáljuk hol lehet még lefojtva
A wiktornál sztem többet!
Wiktor, szerintem is vedd meg nyugodtan a gépet!
A dugó (tudtommal) simán kibír egy, másfél évet! (az enyém kibírta)
Jóéjt baby!
Jani GASGAS kalandtúra,csak erdélybe lesz?(nem lesz valami egynapos..?)
Holnap visszatérek erre a kérdésre igérem, de most megyek mert az álommanók már itt köröznek a fejem körül!
Jóccakát mindenkinek!
És tudjátok: legyetek jók és mindig szobatiszták!
Amugy oda is akartam!mert már sok jó tanácsot adtál!remélem be fog válni a motor és nem lesz baj vele! amugy menyit bir benne egy dugó?
A gond az, hogy a barátnődet csak egyszer hoztad ma este szóba, viszont a kis UFO-dat már legalább négyszer......nos akkor hogy is van ez kicsi oszlop?
Persze, hogy jön az Attila is! Csak még nem tudja.....he-he, jobb is neki
Én megcsinálom neki...már tudoki szimeringet is cserélni...