aha, értem...gondolom vsak úgy hemzseg kis hazánk az olyan helyektől, ahol ilyet lehet csinálni...meg ha később el akarod adni a motort, kurva jó lesz hogy hamis papírjai vannak...gyerekek, nem egyszerűbb felnőni és megcsinálni a jogsit?
Mit gondoltok, miért vannak ezek a törvények?Elmondom: mert egy 17-18 éves gyerek nem tudja kezelni a motort...mielőtt felhördülnétek, megjegyezném hogy nem technikailag, hanem AGYILAG...
Igenis hogy én vagyok az esőbajnok!
Multkor a csobánkai nagysiratón gondolkoztam, mikor csúsztam a hátamon, fejjel lefelé vagy 20 métert...
Egyébként a könyök állapotára értettem, amit mondtam...mármint hogy oljjjjjjan szíp króm dizzájnossss he!
De én nem használnám ki azt a motort teljesen mert 125ös motorokkal motoroznék csak azért kellene mert ez egy kicsit nyomatékosabb és nem kellene anyira forgatni vagy nincs igazam?te ki probáltad azt a motort?ami vácon van azt a 250est?amugy azt mondod h az nagy falat lenne?áááá nem tom nekem sztem kell az a motor mert teccik naon eleinte mig nem érzem nem húznám én anyira neki csak ovatosan majd egyre jobban ahogy kezdek rá érezni!
Figyu, Igazából az nem nyomatékkapcsoló. Olyan nincsen, azzal a kapcsolóval nem tudsz rátenni még nyomatékot, hanem nem forog annyit a motor ha átváltod és igy kevesebb teljesítménnyel könnyebben meg lehet ülni a motort a nehéz, csúszós terepen. Én azért azt mondom hogy a magad érdekében érdemes végigjárni a ranglétrát a motorokban, mert egy 50-es gép után tud nagy meglepetést okozni egy 250-es. Szerintem szerezz minnél nagyobb rutint valami 125-körülivel a testi épséged érdekében...
Gábor nekem előtte egy 50es volt nem lesz az nagy?minden áron ilyet szeretnék mert ez anyira nem szerviz igényes mint a 125ös nekem csak ide kelene ki terepre csak semmi versenyzés csak itt el mászkálni vele erre jó nem?meg ha néha el menyünk a hegyekbe!annyi! gábor te ki probáltad ezt a motort?és annak a nyomaték kapcsolónak 250esnél van értelme?számit az valamit?
Wictor! A 2005-ösön még nincsen gyujtásgörbe kapcsoló! És szerintem nem lehet levizsgáztatni 125-ösnek, meg nincs is értelme... Ugyanúgy kell rá jogsi, inkább próbáld meg, levizsgáztatni lefojtott állapotban ugy hogy csak néhány kw teljesítménye legyen, az már kivitelezhető...
Az a motor volt fent a neten, csak akkor még egy 2006-os foto volt fent róla, és ez egy 2005-ös modell...
Én megnéztem személyesen teljesen uj, szinte semmit nem mentek vele, nyugodtan vegyétek meg nagyon jól jár vele valaki, és azóta az ára is lement 50ezerrel..
Ja a héten hozhatom haza az uj paripááám
Az idei "Hells Gate" enduro versenyt az ec300 nyerte! Gratulálunk a világ egyik legnehezebb derbijéhez!
És ez a motor senkinek se ismerős?http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/134442
mert csak így vakon nem merem megvenni.....(és ahhoz képest h 2003-asa nem is olyan drága..)
Mit gondoltok, miért vannak ezek a törvények?Elmondom: mert egy 17-18 éves gyerek nem tudja kezelni a motort...mielőtt felhördülnétek, megjegyezném hogy nem technikailag, hanem AGYILAG...
Multkor a csobánkai nagysiratón gondolkoztam, mikor csúsztam a hátamon, fejjel lefelé vagy 20 métert...
Egyébként a könyök állapotára értettem, amit mondtam...mármint hogy oljjjjjjan szíp króm dizzájnossss he!
Kerestél...
Senki nem tud szerezni EC200-ast 600-700 körül?(annyi sört vinnék neki,ami élete végéig elég lenne.... )
Én megnéztem személyesen teljesen uj, szinte semmit nem mentek vele, nyugodtan vegyétek meg nagyon jól jár vele valaki, és azóta az ára is lement 50ezerrel..
Ja a héten hozhatom haza az uj paripááám
Az idei "Hells Gate" enduro versenyt az ec300 nyerte! Gratulálunk a világ egyik legnehezebb derbijéhez!
TOLERIÁN BT...
Csörgesd meg valamikor, kérdezd meg az előéletét, azok alapján be tudjuk azonosítani közösen!
Végülis ez egy nagy család!
Erről az oldalról a könyököt lehetetlen összetörni, olyan erős, de tényleg gyanúsan szépen néz ki...
(Bár ezt Te tudod a legjobban...)
Ez az a gép lesz, amiről egyszer már szó volt, a Toleruán Bt-től került ki, rendszám nélkül stb...
Aztán lehet, hogy tévedek...
mert csak így vakon nem merem megvenni.....(és ahhoz képest h 2003-asa nem is olyan drága..)