Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te sem tudod agyilag én amúgy normálisan közlekedem,kikérem magamnak ma jött meg a jogsim!
aha, értem...gondolom vsak úgy hemzseg kis hazánk az olyan helyektől, ahol ilyet lehet csinálni...meg ha később el akarod adni a motort, kurva jó lesz hogy hamis papírjai vannak...gyerekek, nem egyszerűbb felnőni és megcsinálni a jogsit?
Mit gondoltok, miért vannak ezek a törvények?Elmondom: mert egy 17-18 éves gyerek nem tudja kezelni a motort...mielőtt felhördülnétek, megjegyezném hogy nem technikailag, hanem AGYILAG...
jogsi bazze...nekem is amiatt kéne.
Wiki, áruld el, miért jó egy 250-est 125-ösnek vizsgáztatni, mer" télleg nem értem....hátha okosabb leszek...
Igenis hogy én vagyok az esőbajnok!
Multkor a csobánkai nagysiratón gondolkoztam, mikor csúsztam a hátamon, fejjel lefelé vagy 20 métert...
Egyébként a könyök állapotára értettem, amit mondtam...mármint hogy oljjjjjjan szíp króm dizzájnossss he!
Gábor!
Kerestél...
De én nem használnám ki azt a motort teljesen mert 125ös motorokkal motoroznék csak azért kellene mert ez egy kicsit nyomatékosabb és nem kellene anyira forgatni vagy nincs igazam?te ki probáltad azt a motort?ami vácon van azt a 250est?amugy azt mondod h az nagy falat lenne?áááá nem tom nekem sztem kell az a motor mert teccik naon eleinte mig nem érzem nem húznám én anyira neki csak ovatosan majd egyre jobban ahogy kezdek rá érezni!
Figyu, Igazából az nem nyomatékkapcsoló. Olyan nincsen, azzal a kapcsolóval nem tudsz rátenni még nyomatékot, hanem nem forog annyit a motor ha átváltod és igy kevesebb teljesítménnyel könnyebben meg lehet ülni a motort a nehéz, csúszós terepen. Én azért azt mondom hogy a magad érdekében érdemes végigjárni a ranglétrát a motorokban, mert egy 50-es gép után tud nagy meglepetést okozni egy 250-es. Szerintem szerezz minnél nagyobb rutint valami 125-körülivel a testi épséged érdekében...
Gábor nekem előtte egy 50es volt nem lesz az nagy?minden áron ilyet szeretnék mert ez anyira nem szerviz igényes mint a 125ös nekem csak ide kelene ki terepre csak semmi versenyzés csak itt el mászkálni vele erre jó nem?meg ha néha el menyünk a hegyekbe!annyi! gábor te ki probáltad ezt a motort?és annak a nyomaték kapcsolónak 250esnél van értelme?számit az valamit?
Jani,olyat nem tudsz mi hogy 250es gépen 125ös papír legyen?
Wictor! A 2005-ösön még nincsen gyujtásgörbe kapcsoló! És szerintem nem lehet levizsgáztatni 125-ösnek, meg nincs is értelme... Ugyanúgy kell rá jogsi, inkább próbáld meg, levizsgáztatni lefojtott állapotban ugy hogy csak néhány kw teljesítménye legyen, az már kivitelezhető...
NA bmeg,most adta el nem rég......
Senki nem tud szerezni EC200-ast 600-700 körül?(annyi sört vinnék neki,ami élete végéig elég lenne.... )
Valaki nem tud valami 2006os gasgas ec 250est?vagy le vizsgáztatni egy 250est 125re?
És ezen a motoron van nyomaték kapcsoló?és le lehet viszgáztatni 125re?
Az a motor volt fent a neten, csak akkor még egy 2006-os foto volt fent róla, és ez egy 2005-ös modell...
Én megnéztem személyesen teljesen uj, szinte semmit nem mentek vele, nyugodtan vegyétek meg nagyon jól jár vele valaki, és azóta az ára is lement 50ezerrel..
Ja a héten hozhatom haza az uj paripááám
Az idei "Hells Gate" enduro versenyt az ec300 nyerte! Gratulálunk a világ egyik legnehezebb derbijéhez!
Bocs!
TOLERIÁN BT...
Zupersrác!
Csörgesd meg valamikor, kérdezd meg az előéletét, azok alapján be tudjuk azonosítani közösen!
Végülis ez egy nagy család!
Andris!
Erről az oldalról a könyököt lehetetlen összetörni, olyan erős, de tényleg gyanúsan szépen néz ki...
(Bár ezt Te tudod a legjobban...)
Wyctor!
Ez az a gép lesz, amiről egyszer már szó volt, a Toleruán Bt-től került ki, rendszám nélkül stb...
Aztán lehet, hogy tévedek...
Egyébként külsőre nagyon szép állapotban van..sehol egy karc, könyök is csodaszép..erről az oldalról...már-már gyanusan szép...
Légszürőről a borítást elvitte a cica?
És ez a motor senkinek se ismerős?http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/134442
mert csak így vakon nem merem megvenni.....(és ahhoz képest h 2003-asa nem is olyan drága..)
ja képpel volt csak a lehotairól volt le szedve egy kép ez nem az a motor?
Sziasztok! valaki nem ismeri ezt a motort?http://www.hasznaltauto.hu/ker... nem ez volt multkor fent kép nélkül?nem tudja valaki?
Nem tudjuk még, mi baja, de epedve várom Gabit hogy megnézze...