Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kedvedért még varratok Hebo alsógatyát is, hogy egy teljes szettben pompázz!
Amúgy természetesen jöhetsz hozzánk is szervizbe!
Bár ha belegondolok....azt tudjam meg, hogy ennyi dumálok és még máshova is viszed szervizbe
Hehe...figyu, ilyen barátnő mellett mint az enyém....asszed gondolk arra az UFO-ra?
Na mi van punci...nem sikerült a randi, vagy miért vagy ilyen kis feldúlt?
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!
Olan jó lesz hogy ráélvezek a motorra!
Atist hívjam?
én csak elmosódott zöld csíkokra emlékszem....(fa, bokor)..abban a tempóban, amit mentünk..
Mondjuk most sokkal élvezetesebb lesz, mert már jobb a moci meg a lovasa is!
Andris, jövőhéten kicsikét helyrepofozom az egyik EC 300-ast és megyünk egy nagyot csapatni! Egész naposat és kb. 250 kilométert tervezek, már nagyjából megvan az útvonal is!
Csak annyit mondok, hogy tuti lesz!
Köszi Jani h segitesz!amugy szervizbe hordhatom oda hozátok?kelene nekem hozá gyári ruha is (mez nadrág csizma sisak kesztyű szemüveg)ezek milyen árba vannak nálatok ?
kabbe!genyó...mé? olyan helyes a kis csirkefeje....
Legszivesebben torkon szúrnám egy műanyag villával..
Te vagy az 1 darab, lagalább Te már tudod az utat ha eltévednénk! Másnaposan elég nagy esélyt látok majd arra is!
Holnap úgyis dumálok Gáborral és megkérdezem, majd elmondom minimum milyen papirok szükségesek!
Én vagyok az 1 darab?Ugye én?Ugye én?
Na mivan te karó, meggyütté?
Andris is sehol sincs.....bár lehet, hogy végre összejött neki a randi a mekis fiúval
Akkor bocsi Andris, nem zavarok!
Hülye vagy?Én vagyok az oszlop, vazze!
Nem tom milyen papir van meg hozá!milyet adnak hozá ha veszel egy motort ugy h nem fizeted be a reg adot és nem vizsgáztatod le?sztem meg van neki minden papir!amugy gábor volt meg nézni ő jobban tudja!
Beer Gábornak meg odaadtam ma az új EC 300-as aztán már le se szarja itten a fejünket-e, heee!
Na majd adok neki!
Na, de akkor most jön triálozni vagy csak egy diszkecske lesz?
Mondom, szólj neki, hogy keressen meg!
De milyen papirok vannak meg hozzá?
Regadót nem lehet csak úgy "csókolom jöttem befizetni" stilusban lecsekkolni!
Jani hát meg vette azt a motort és annyi sztem be kell fizetni a reg adót és utána esélyes a vizsga de olyan jó lenne ha meg tudnátok oldani!
Nem dísznek vette, hanem régóta szemezett vele...
Sokáig nem motorozott, újra szeretné kezdeni...
Mond neki, hogy hivjon fel! Kell a friss hús a triáldarálóba
És és és.....nem mondod, hogy megvette a triálmotort disznek?
Jön csapatni és versenyre?
A Hunyadi Lacival beszélt a múlthéten a Laca és neki azt mondta, hogy nyugodtan mert mindenhol van kitérő!
A várpalotai Zsolti öccse esett bele...
Ne mán....kinek? Mond már.....