Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval ma sikerült mindenkinek megsülni...
Gratulációm Jani & Minden GG családtag!
Na itten van hát egy két képecske a mai kicsit melegecske bulicskáról!
Az kiri! Marha jó kis napunk volt ma... És tényleg összejött jó néhány gasgas... asszem 9 (így hirtelen számolva...)
Ő kérdezte először, hogy hol vehetne egyet...
Döme, azért a motorok mögött álló fiatalember tekintete és grimasza mindent elárul a motorról alkotott véleményéről...
EHE!
Ma nekünk ez volt...
Azért irigyellek titeket!
halihooo... hazaértem.... Jani kösz mindent. isten voltál. szuper jó visszajelzések jöttek! thank you!
képeket kérünk a fórumra
Na mi a stájsz Te kis kiváncsi öregember?
A Turul Kupa motokrossz versenyen volt GasGas triál bemutató és egy kis GasGas családi összeröffenés is egyben! A Tata környéki frakció jóvoltából
Én is nagyon jól éreztem magam, köszönöm, hogy résztvehettem és természetesen, hogy meghivtatok!
Úgy érzem megint sikerült bebizonyitani, hogy a GasGas márka körül egy igazi, jószivű, márkafüggetlen kis család alakul ki!
Látjátok milyen jó hangulat volt folyamatosan a GasGas pavilon környékén? Ez természetesen csakis a TI érdemetek! Együtt röhögött ott KTM-es, Suzukis, Hondás és a jó ég tudja mi féle márkatulajdonos!
Ezt a hangulatot a GasGas család árasztja ki magából! És ez kell a népnek!
Hajrá, gyerekek csak igy tovább!
Hali Jani! Sajnos nem tudtam megköszönni személyesen az ajándékomat de ezuttal potolom,KÖSZÖNÖM !Örülök , hogy ismét egy jó kis rendezvényen találkoztunk,azt leszámitva,hogy szarrá égtem a napon,jól éreztem magam: Jó volt a bemutató,jok a visszajelzések(csodálkoztak néhányan "a kis motorod"erején)
Milyen összeröffenés?
Andris, Andris.....tök jó hangulatú mini GasGas találkozó volt ma, Én meg mit hallok, hogy félszárú lábbali lettél?
Görkorizgatunk?
Ugye tudod, hogy mi az a félszárú lábbeli?
450 FSE, rendszámos, Airoh Tiger sisakban ma háromnegyed 4körül P.vörösváron....innen volt valaki?
nekem is jó hétköznap...
tuti hogy kint leszek minden nap és küldöm
Naná!
Csak szólj, mikor menjünk...hétközben is ráérek...
hali andris
remélem a héten már meglesz a mocim,akkor eljöhetnél valamerre...be kell majd járatni aztán gondoltam kimehetnénk lupára vagy valami
Még ha tolom, akkor is gyorsabb a te Romettednél...
hogyhogy? gyakoroltad tolni?
kelle neked ilyen 4ütemű piszok bárcsak nekem is lehetne már ilyen piszkom....
De az az igazság hogy még pumpa nélkül is gyorsabb volt, mint a te kipufleesős ócskavasad...
Megy hát...benyapumpa behalt, de kicserélődött....
na megy már a szarod?
kabbe...
Csak benéztem mi a dőrgés erre.
Jani,kérlek ha jön 200-as akkor feltétlenül szólj.....