Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor olyan finanszirozás mint amilyen a quadokra is van! Az okés, csak egy kicsit nagy rá a kamat!
De a lényeg, hogy tiszta ügy!
annyit tudok hogy ugyan olyan hitel mint a rendszámos motorokra,csak ez nem rendszámos
kell egy kezes,pont azé mert nem rendszámos
Az Ádám a Lehotay Mikinek a fia......tudod, GasGas atyánk fia!
Az ár padig nem publikus De annyiba kapja meg amennyibe beszámoltam anno
Pontosan miféle mociról is van szó?
Járj utánna pontosan, hogy milyen hitelről is van szó és utánna szólj, majd akkor megmondom, hogy okés-e a dolog!
ÉS az "Ádi" mennyiért veszi,ha meg lehet kérdezni..?
Sziasztok!Jani tudtál meg valamit h milyen papír van a motorhoz?
pizza?
hali!
hali jani
valószínüleg rmz450 k7 lesz
szentenrdén van a kereskedés,tegnap voltam bent náluk,megnéztem a mocit,meghallgattam a hangját
adtak pár papírt hogy mi mennyi...
hitelezem,de nem rendszámos
szal ez így oké nem?
szakad a kurva eső. fater eldobta a dlt,de hálistennek nincs baj,fáj a bokája azt annyi,dl meg karcos lett meg letörött egy index...
Lecsupaszítottam a felesleges sallangot a müszakiig.... Nagyon állat lett...
Itthon vagyok
hátte?dógozó?
Az a 200-as valszeg az ami a mi gépcsodánk! Magyarul az amivel a mi kis supermanünk szabadesést mutatott be! Lent van a Mikinél mert úgy néz ki, hogy az Ádi fog vele majd nagyokat csapatni!
Nekem?Nekem meg is volt a gépem!Az enyimet nem kől állandoan javítani!
Orulok, hogy muxik a geped ujra! Holnap lesz vmi? Atisnak meglett mar a gepe vegre?
Mert akkor még nem akartak a 15 éves gyerekek rendszámost.
Na ezt nem értem...A negy elödöknél büszkén beíratták a forgalmiba , hogy 50 LE!
nem sporolás, hanem így 19kw ez valami fojtás...
Miii?Kisporolták a POWERT?
Igen Atis, sikerült miután belerakták ,ugyanis nem volt benne... csak egy vekdugó fojtásnak a power helyén... Most már iszonyuan megy a gép!
Egyébként sziasztok!Gábor sikerült megnyitni a powert?
Ha jól tudom -ért éls -es volt!