Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudtommal sok olyan hely lesz az út során, ahol necces, hogy átfér a szélessége miatt...
És milyen papirok vannak meg ahhoz a gépsárkányhoz? Mármint jelenleg?
akkor nekszt vííík
Miki eladta a triálmocit, ha tudnál kölcsönözni egyet...
Légyszi!
Jövő hét kedden gurul ki a gyárkapun a kicsi vasam!
Most hétvégén nem dolgozok!
Szombat a családé, vasárnap meg Tatán a Turul Kupa crossversenyen tartok triálbemutatót!
Hát a nyúlmáj (Molnár Laca) bár mondtam neki, hogy addig gyakorolni ezerrel mert ha nem birja a felmérőt teljesiteni akkor számolhatja itthon a legyeket a garázsban
Hú Döme, tök állat volt tegnap a Kátai Petivel csapatni! Olyan brutál falakra fölmentem amire még eddig rá sem mertem nézni
Totál minuszos feljárók, majd beszartam a gyönyörtől
Egyszerűen kurva jó volt!
Mikor menünk már el gyalázni a sziklákat?
oksa
valamikor benézek
szombaton megpróbálok
Ki jönne a Wild nyergében?
Engem csak az érdekel jani h a pairon az legyen h 125ccm meg anyi kw ami meg fele az A1jogsinak és ha ez meg van akkor boldog leszek!
Velem együtt 6
EC 300 4 db
EC 450 FSE 1 db
450 Wild 1 db
Én mindig maximumon megyek! ! !
Döme, nálad nincs teljesitmény csökkentő kidurrantó?
Amúgy ha kis teljesitményre van levizsgáztatva az azt jelenti, hogy amig a jogsit le nem rakod nagyobbra addig azt a folytást ki sem lehet szedni!
Természetesen hivatalosan ez van!
Ugy lesz h jövöhéten el adom a motorom! utána apával meg bszélem h menyünk fel és vegyük meg azt a motort és utána azzal a lendületel be viszem hozád!és akkor meg beszéljük mi legyen és akkor oda hordanám szervizbe hozátok ha lehetséges!?
Hány fő várható?
Told be hozzám a képed és szétnézünk abban, hogy milyen lehetőségek vannak a problémádra! Természetesen csak olyan dolgokat nézünk amitől nem fogsz szarul járni de a problémádra megoldás!
Buktad!
Valaki adjon már tanácsot ha meg veszem azt a 250es gasgast h vizsgáztasam le h jó legyen ne baszogason senki és vezethesem A1es jogsival ?
Hűűűűűű, most néztem meg, hogy a Főnöktől megkaptam a parancsot a 2007-es GasGas Kalandtúra Erdélybe cimű akciókalandfilm szereplőinek az összeirására!
Juhéély (ami egyébként azt is jelenti, hogy "jaj de jó" és természetesen a birka fajtájú élőlény külső boritását is jelenti egyben)
Andris mint fizetsz ha téged is felirlak?
Szia Jani! Voltam ma Nálad, de már nem voltál... Te is olyan lógós lettél, mint a főnökök?!?!?!
oké oké
szabálytalan,de mésig lehet
aki megveszi hülye
én hülye leszek mert másképp nemtudom
Szeva tesó!
Na mi a stájsz?

Tsőváz!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ baszki..... a hajam égnek áll tőlletek! Legalább velem ne vitatkozzatok aki segiteni akar nektek!
6 bankkal vagyok kapcsolatban napi szinten, naponta 5-6 hitelt csinálok 15 motormárkát árulok már 2 éve hát már csak tudom vazze!
Ha egyszer nem lehet akkor nem lehet, de csináljátok csak nyugodtan!
Hetente minimum 15 motoros jön be hozzám, hogy vegyem már be a motorját valamibe mert (és itt kitalálnak mindent amit csak ki lehet, hogy takargassák a szennyest) kinőttem, vagy stilust váltok stb.....
A mai napig is az ilyen "nagyon jó hitelre" megvásárolt motorokkal szivok mert a kedves ex kollégáim beszámolták őket!
Gyermekeim, ha nem hisztek nekem akkor csak bátran, de hozzám be ne tegye a lábát senki ha átbaszták!
Én ilyen üzletekbe nem megyek bele mert szeretnék évek múlva is a szemetekbe nézni!
még midnig lehet
minden kareskedésben lehet hitelezni...
vagy rendszámmal rendes motorhitellel,vagy rendszám nélkül úgy mint áruhitel
De amugy kb mindenhol adnak rendszámot a crossmotorohoz..
de miért bukta?