Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

buta vagy: csak konzervnyitóval szabad, az konzerválja a lencsét - ahogy nagykőrösön is teszik, a globusnál...
(és valaki tényleg mondja már meg, hogy mi is ennek a "rendes" neve különben kénytelen leszek okos képet vágni, mint egy strucc )
most loptam egy fotos sractol par otletet, ejszakai auto/motor fenykepezes teren :) ugyhogy fogok probalkozni :)
Értem!
Várjuk őket, de a portrés is jöhetne már!
Akkor rakd vízbe a gépet, lesz akkor is szivárvány!
Mindegyiknek ez volt a címe, csak a sorszámok változtak.

Nekem lett egy-két jó képem, hamarosan töltök fel.
Bár egyik sem magáról a nyaralás témáról szól, nem tudtam meghazudtolni magam, maradtam az ipari, és egyéb urbán témáknál.
Reg esett az eso :/ nem tudtam szivarvanyt fenykepezni :D
Az melyik? Több cipős képem volt...
Miért, a gay parade official shoe című képed egész jó volt!
Nincsen most felvállalható képem, mondjuk az eddigiek sem voltak azok...
Akkor tolongj te!
Nem nagyon tolonganak a képekkel...
2 hetet nyaraltam, de több képet - sokkal többet - csináltam a telóval (természetesen alkatel), mint a dslr-rel. Lassan megcsinálok belőlük párat. Vkinek új képek?
Kipihentem magam, van erőm írni...
Mindegyik módszer jó, kivéve az utolsót, azt nehogy alkalmazd!
Ha az előtte lévők korrelálnak a kakasdi szivárvány megjelenésével, természetesen a kép akkor lesz a legjobb...
Bazd meg :D :D ez igy komoly :D jot rohogtem, reg irtal ennyit ide mint most. De kifelejtetted hogy a kakasdi szivarvannyal egybe kell essen a tuzgyujtas, nem ? :D
Ez az egyik módszer, bár nem egyszerű valóban, mert Han Solo csak bizonyos típusú, és márkájú vázakat enged be a pilótafülkébe.

Arra kell vigyázni, hogy Chewbacca (Csokinak: Csubakka) meleg, így amíg exponálsz hátulról simán beakaszt neked, és akkor gép se kell ahhoz, hogy ilyen csíkokat láss, mivel egy wookie (Csokinak: vuki) szerszáma nem olyan, mint az átlag melegeké (Csokinak: géj)...

De van több módszer is:

1.
Gyártanak ilyen csíkos objektíveket is, menj be bármelyik fotós boltba, és kérj huperűrugráseffektező bifokális objektívet. Nem olcsó, de megéri. Emellett az új Alkatel VTI (Csokinak: VánTáccsÍzi) natív tudja már ezt, ugyebár az 8 magos már, így azt ajánlom, de töltsd le hozzá a hyperspace tunnel configurator (Csokinak: hájpörszpész tánöl konfigurátor) plug-in-t, hogy jó legyen. Természetesen DOS alatt, paint-ben fut.

2.
Vágj ki kartonból sok ilyen fehér csíkot, és azt vidd magaddal mindenhova, és ragaszd fel a megkomponált témát körülvevő tárgyakra!

3.
Állj fel egy gördeszkára, és húzasd meg magad egy motorral. Arra figyelj, hogy mindenképp 1000-es motor legyen, és az autópályán csináld, szigorúan sisak nélkül, így egy bizonyos táv, és sebesség felett látod majd a csíkokat, na akkor exponálj! Ha szemben csináljátok a forgalommal, úgy még jobb képeket csinálhatsz!

4.
BGabor800 módszere nagyon jó, de hogy odáig eljuss, ahhoz fel kell venned a kapcsolatot Solo kapitánnyal! Erre jelenleg egy módszer van! Benzinből ki kell önteni Pesten a Vörösmarty tér és Váci utca találkozásánál az "Ezeréves Sólyom" feliratot, meg kell gyújtanod, illetve körberohangálva azt kell hangosan kiabálnod, hogy gyere Csubi, gyere Csubi! Arra figyelj, hogy ezt du. 2 és 5 között csináld meg, és ha vki megkérdezi, hogy mit csinálsz, arra azt válaszold, hogy várod Han Solo-t, hogy megszökjön a Halálcsillagról, közöd?
Ha egyenruhába öltözött emberek keresnek, azokat köpd le, hiszen ők a birodalmiak!

5.
Ezt a módszert nem ajánlom, nagyon veszélyes, nagyon nehéz, és valószínű egyáltalán nem kecsegtet eredménnyel. Úgy hívják, hogy PS Motion Blur Filter...
Én ez alapján kinyitottam az objektívet, de szerviz lett a vége, azt mondták a kombinált fogó, és a laposfejű csavarhúzó nem a legjobb eszköz erre. Kutya, te hogy csináltad?
Aszittem nehezebb feladat de es konnyu :D
megkeresed a témát, fókusz, és az objektívet "nyitod" (van ennek "hivatalos" neve is, majd a nálam okosabbak jól megmondják ) digit géppel nem lesz egyszerű...
Fogsz egy stabil állványt. Rárakod a gépet, majd megkéred Han Solót, hogy a Millenium Falcon pilótafülkéjébe rakhasd az álványt és ott exponálsz.
Van egy eladó Nikon 55-200mm f/4-5.6G ED AF-S DX objektívem.
Részletes info: http://europe-nikon.com/hu_HU/...

2010. januárjában vásároltam újonnan, minden tartozéka, papírja és doboza megvan. Eladom, mert egy másik objektívet vettem, és ez feleslegessé vált.
Teljesen patika állapotban van. Ára: 39900 Ft.
okosak! segítsetek digit géppel hogyan tudom megcsinálni hogy a kép közepe éles és körbe me golyan mintha fénysebbeséggel mennénk? tehát tudjátoik miröl beszélek :D mint a galériák közt az ltz
meglepően jól sikerült kép, gép által összefűzött 3as panorámakép
nappal szemben, japán turista időszakban
Nem, azt csak Anyukám adhat!
Jó, mondjuk az egy szuper kép volt, ezért meg sem említettem.