buta vagy: csak konzervnyitóval szabad, az konzerválja a lencsét - ahogy nagykőrösön is teszik, a globusnál...
(és valaki tényleg mondja már meg, hogy mi is ennek a "rendes" neve különben kénytelen leszek okos képet vágni, mint egy strucc )
Mindegyiknek ez volt a címe, csak a sorszámok változtak.
Nekem lett egy-két jó képem, hamarosan töltök fel.
Bár egyik sem magáról a nyaralás témáról szól, nem tudtam meghazudtolni magam, maradtam az ipari, és egyéb urbán témáknál.
2 hetet nyaraltam, de több képet - sokkal többet - csináltam a telóval (természetesen alkatel), mint a dslr-rel. Lassan megcsinálok belőlük párat. Vkinek új képek?
Kipihentem magam, van erőm írni...
Mindegyik módszer jó, kivéve az utolsót, azt nehogy alkalmazd!
Ha az előtte lévők korrelálnak a kakasdi szivárvány megjelenésével, természetesen a kép akkor lesz a legjobb...
Bazd meg :D :D ez igy komoly :D jot rohogtem, reg irtal ennyit ide mint most. De kifelejtetted hogy a kakasdi szivarvannyal egybe kell essen a tuzgyujtas, nem ? :D
Ez az egyik módszer, bár nem egyszerű valóban, mert Han Solo csak bizonyos típusú, és márkájú vázakat enged be a pilótafülkébe.
Arra kell vigyázni, hogy Chewbacca (Csokinak: Csubakka) meleg, így amíg exponálsz hátulról simán beakaszt neked, és akkor gép se kell ahhoz, hogy ilyen csíkokat láss, mivel egy wookie (Csokinak: vuki) szerszáma nem olyan, mint az átlag melegeké (Csokinak: géj)...
De van több módszer is:
1.
Gyártanak ilyen csíkos objektíveket is, menj be bármelyik fotós boltba, és kérj huperűrugráseffektező bifokális objektívet. Nem olcsó, de megéri. Emellett az új Alkatel VTI (Csokinak: VánTáccsÍzi) natív tudja már ezt, ugyebár az 8 magos már, így azt ajánlom, de töltsd le hozzá a hyperspace tunnel configurator (Csokinak: hájpörszpész tánöl konfigurátor) plug-in-t, hogy jó legyen. Természetesen DOS alatt, paint-ben fut.
2.
Vágj ki kartonból sok ilyen fehér csíkot, és azt vidd magaddal mindenhova, és ragaszd fel a megkomponált témát körülvevő tárgyakra!
3.
Állj fel egy gördeszkára, és húzasd meg magad egy motorral. Arra figyelj, hogy mindenképp 1000-es motor legyen, és az autópályán csináld, szigorúan sisak nélkül, így egy bizonyos táv, és sebesség felett látod majd a csíkokat, na akkor exponálj! Ha szemben csináljátok a forgalommal, úgy még jobb képeket csinálhatsz!
4.
BGabor800 módszere nagyon jó, de hogy odáig eljuss, ahhoz fel kell venned a kapcsolatot Solo kapitánnyal! Erre jelenleg egy módszer van! Benzinből ki kell önteni Pesten a Vörösmarty tér és Váci utca találkozásánál az "Ezeréves Sólyom" feliratot, meg kell gyújtanod, illetve körberohangálva azt kell hangosan kiabálnod, hogy gyere Csubi, gyere Csubi! Arra figyelj, hogy ezt du. 2 és 5 között csináld meg, és ha vki megkérdezi, hogy mit csinálsz, arra azt válaszold, hogy várod Han Solo-t, hogy megszökjön a Halálcsillagról, közöd?
Ha egyenruhába öltözött emberek keresnek, azokat köpd le, hiszen ők a birodalmiak!
5.
Ezt a módszert nem ajánlom, nagyon veszélyes, nagyon nehéz, és valószínű egyáltalán nem kecsegtet eredménnyel. Úgy hívják, hogy PS Motion Blur Filter...
Én ez alapján kinyitottam az objektívet, de szerviz lett a vége, azt mondták a kombinált fogó, és a laposfejű csavarhúzó nem a legjobb eszköz erre. Kutya, te hogy csináltad?
megkeresed a témát, fókusz, és az objektívet "nyitod" (van ennek "hivatalos" neve is, majd a nálam okosabbak jól megmondják ) digit géppel nem lesz egyszerű...
2010. januárjában vásároltam újonnan, minden tartozéka, papírja és doboza megvan. Eladom, mert egy másik objektívet vettem, és ez feleslegessé vált.
Teljesen patika állapotban van. Ára: 39900 Ft.
okosak! segítsetek digit géppel hogyan tudom megcsinálni hogy a kép közepe éles és körbe me golyan mintha fénysebbeséggel mennénk? tehát tudjátoik miröl beszélek :D mint a galériák közt az ltz
(és valaki tényleg mondja már meg, hogy mi is ennek a "rendes" neve különben kénytelen leszek okos képet vágni, mint egy strucc )