Najó...tényleg befejezem...és nem...nem azért mert Zseby arra kért..mert elszarom egy olyan ember kérését akit nem bírok... csak meguntam lehet én vagyok a hülye...igazából ezt is leszarom
azért ehhez a gondolatkapcsoláshoz gratulálok.. minden logikát nélkülöz
villanyt kapcsolok, mert látom, nagyon sötét van:
amit írtam, egy Jóbarátok idézet, méghozzá arra vonatkozik, hogy vannak dolgok, amiket már nem kell tovább erőltetni... és badzoli gyenge poénjának a továbbragozására vonatkozott...
a "legizzadságszagúbb" belemagyarázás mellett se lehet úgy értelmezni, ahogy te tetted...
de most már tényleg szállj le rólam, légy szíves, mert sok mindenhez van türelmem, de ehhez már nincs...
Nem...veled alapjában véve nincs bajom (mondjuk Zsebyvel sem volt eddig)..viszont most már úgy veszem észre, hogy Zseby tipikusan az az ember típus amit nagyon nem bírok (az eddigi ismereteim alapján)
egyáltalán nem hiszem azt..pont nem olyan vagyok...de látom nagyon nem érted...most csak tetteted a hülyét vagy tényleg az vagy?
"ne nyomd tovább a fülpucit (mifasznak' írok ide?),ha beszakadt a dobhártyád (ha már egyszer megmondtam a véleményem és mondtam, hogy nem írok ide többet) és valahogy így értettem..és azért, mert nemsokkal az enyém után volt, és nem volt válasz semmire...de mondom..még egyszer bocsánat...
Simán vállalható!
Grat.
balatonkenesén, jön még valaki?
utoljára kérlek: ne foglalkozz velem, ne írj nekem/rólam/hozzám stb... menni fog? (ne válaszolj )
villanyt kapcsolok, mert látom, nagyon sötét van:
amit írtam, egy Jóbarátok idézet, méghozzá arra vonatkozik, hogy vannak dolgok, amiket már nem kell tovább erőltetni... és badzoli gyenge poénjának a továbbragozására vonatkozott...
a "legizzadságszagúbb" belemagyarázás mellett se lehet úgy értelmezni, ahogy te tetted...
de most már tényleg szállj le rólam, légy szíves, mert sok mindenhez van türelmem, de ehhez már nincs...
"ne nyomd tovább a fülpucit (mifasznak' írok ide?),ha beszakadt a dobhártyád (ha már egyszer megmondtam a véleményem és mondtam, hogy nem írok ide többet) és valahogy így értettem..és azért, mert nemsokkal az enyém után volt, és nem volt válasz semmire...de mondom..még egyszer bocsánat...
nem kéne azt hinni, hogy mindenki veled foglalkozik...