Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem volt kiírva
nem hinném de pssszt..nem szabad róla beszélnem
Határozottan.
Simán vállalható!
Grat.
Változtattam rajta! Nem biztos, hogy jobb lett...
Menjetek el Zsebyvel együtt, hátha kibékültök!
ezek szerint nem csak játszottad a hülyét ki a fasz szólt hozzád? arról beszélek akiről akarok és annyit amennyit akarok szerintem
szakadj már le rólam
Ja...amúgy készülök a jövőhéten steel wool fotózásra..meglátom mi üsl ki belőle
hát nem tudom..nekem ez jött le...másnak meg más...Zsebinek meg más rólam...
Szerintem aki így virtuálisan állít ki egy bizonyítvány a másikról, az egyben magáról is kiállít egyet...
Játszik a The Ojan Band?
holnap este ennek a magyar változatát fogom halgatni koncerten
balatonkenesén, jön még valaki?
Najó...tényleg befejezem...és nem...nem azért mert Zseby arra kért..mert elszarom egy olyan ember kérését akit nem bírok... csak meguntam lehet én vagyok a hülye...igazából ezt is leszarom
A szar mindig feljön a felszínre.
Valahogy mindig én indítom el a lavinát...
én akkor mondjak véleményt, ha ismerlek, de te már mindjárt tipizálsz is.. aztakurvabüdösmindenit

utoljára kérlek: ne foglalkozz velem, ne írj nekem/rólam/hozzám stb... menni fog? (ne válaszolj )
azért ehhez a gondolatkapcsoláshoz gratulálok.. minden logikát nélkülöz

villanyt kapcsolok, mert látom, nagyon sötét van:
amit írtam, egy Jóbarátok idézet, méghozzá arra vonatkozik, hogy vannak dolgok, amiket már nem kell tovább erőltetni... és badzoli gyenge poénjának a továbbragozására vonatkozott...

a "legizzadságszagúbb" belemagyarázás mellett se lehet úgy értelmezni, ahogy te tetted...

de most már tényleg szállj le rólam, légy szíves, mert sok mindenhez van türelmem, de ehhez már nincs...
Amúgy...ehhez csak annyit, hogy én ha találkozok valakivel, legelőször a cipőjét nézem meg
A cipő a lélek tükre?
Nem...veled alapjában véve nincs bajom (mondjuk Zsebyvel sem volt eddig)..viszont most már úgy veszem észre, hogy Zseby tipikusan az az ember típus amit nagyon nem bírok (az eddigi ismereteim alapján)
egyáltalán nem hiszem azt..pont nem olyan vagyok...de látom nagyon nem érted...most csak tetteted a hülyét vagy tényleg az vagy?
"ne nyomd tovább a fülpucit (mifasznak' írok ide?),ha beszakadt a dobhártyád (ha már egyszer megmondtam a véleményem és mondtam, hogy nem írok ide többet) és valahogy így értettem..és azért, mert nemsokkal az enyém után volt, és nem volt válasz semmire...de mondom..még egyszer bocsánat...
A cipődből erre következtettem én is...
Az egyik kedvenc együttesem.
Még én sem?
ne haragudj, de túl rövid az élet ahhoz, hogy a te paranoid hülyeségeiden gondolkodjak..
nem kéne azt hinni, hogy mindenki veled foglalkozik...