Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is csináltam portrét, ő itt rudi
áthozta a szomszéd mert nyaralni voltak
ez csak az "előválogatás". természetesen készültek teli fotók is, de azok csak a teszttel együtt jönnek majd le.
én is a közelbe lakok, szoktál menni motorostalálkozóra?
mért végtad le a motor többi részét?
úgylátom nemcsak motorokat tudsz fotózni
ez a háttér nagyon jó lett csak kicsit nagyobb mélységélesség kellett volna, akkor jobb lenne mint a másik
nekem is tetszik. Bejön ez a nagyon intenzív zöld.. meg a kompozíció... olyan "mesekönyvszerű" hangulata van az egésznek.. szép munka... ügyes vagy!

LX
nekem tetszik
megpróbálok készen állni a kritikákra
"panorámakép" legalábbis 3 képől raktam össze:
igen.. valóban sok mindennek ellentmond amit csinál... de mivel még a mai napig simán eladja a képeit, ezért biztos jól csinál vmit
ja, és 18750 .- kemény magyar forintért bárki megteheti, hogy elmegy egy ilyen WS-ra...
Szipál WS

LX
ennyi...

LX
Vannak jó meglátásai, bár szerintem kicsit mintha eljárt volna az idő felette. De ettől még max respect neki, voltam énis egy előadásán, érdekes volt, mondjuk főleg a komponálásról mesélt.
És fura, hogy mennyire szembemegy a trendekkel, mostanában a teljesen nyitott blendés portré nem divat, de ő meg nagyon kiáll mellette és az igazat megvallva (meg látva a képeket), szerintem is van értelme.
(bár ki vagyok én, hogy megmondjam, mi a tuti, hiszen még a lóerőkhöz se értek, nemhogy a lovakhoz)
Így van. Kinek a papné, kinek a Zema.
nem ez volt a mondandóm lényege...

LX
elsőre is megértettük, hogy Szipál workshop-ján voltál..
én vagyok debreceni... az öreg biztos azt mondaná, hogy a 200-assal készült az jobb... mellesleg nekem is az tetszik jobban.. sokkal szebben hozza az arc formáit... de ugye ízlések és pofonok.. Debrecenben vigyázni kell a pofonokkal

LX
na és pont ehhez kell tudni nagyon... hogyan csinálj úgy beállított portrét, hogy az ne tűnjön annak... Ezt tudja nagyon az öreg Szipál... és ő ért a lovakhoz asszem'... egy kicsit...

LX
de még mennyire
Győr is szép város.
szigorúan győri
Megtanultam szempillát rajzolni!
Hát ezt mondom én.

Szerintem is sokkal jobb a 35-ön, szobában fotózott.

A 200-on portré állásban fotózott már nem is tetszik nekem.

Nem vagy te debreceni?
mire nem jó egy goldwing... a hátsó üléséről bármikor, bármilyen irányba tudsz fotózni
4; = "
A másik szerintem sokkal jobb, pont a "figyelj ide" hatás miatt. Ez nekem túl steril, túl semmilyen, túlzottan "beálltamafotóhozéspróbáloktermészetesmosolytprodukálni
4; hatású. Az elsőnek van "környezete", olyan "szobában barátokkal beszélgetős".
Mondjuk, nekem mindig is jobban tetszettek a nem portré állású képek, sokkal több teret hagynak a hangulatnak... meg valahogy jobb nézegetni.

De én nem értek a lovakhoz, és nem tudok olyan lexikonszerű magyarázatokat írni, mint Zoli..
Örülök, hogy írtál.

Direkt tettem középre mindent, mert mikor fotóztam, már tudtam, hogy a szem lesz a kép lényege.
Nincs vágva a kép és direkt nincs portré állásban, illetve nekem tetszik a 35 mm. Ha torz, ha nem.

Gyakorlatilag ez egy figyelj ide egy kicsit mert kattintok fotó.

Úgy tudom, ha csak félig nyomom le a gombot és úgy tartom, akkor állítólag rögzíti a fókuszt?!

De szerintem érdekesebb, mint a 70-200 -al készített verzió: