Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostmár tudjuk legalább, hogy mindent Zema sem tudhat...
ennyi...

LX (csak, hogy te se maradj ki... )
Zema, ezt jól elintézted.. nemcsak aláírja minden kommentjét, hanem most már az aláírását is kommentálja..
esküvőn volt egy-két eset amikor jól jött volna, de mivel inkább vendég voltam, ezért nem cipeltem kettőt magammal... azzal a nyugodt gondolattal a fejemben fotózhattam, hogy van egy profi fotós akinek ez a feladata... szóval semmi "teher" nem volt rajtam, és sietnem sem kellett.. más hasonló szitu nem volt még ahol jól jött volna a 2 váz..

LX (de csak a te kedvedért... )
engem? Nem tudnak Nincs miért.
Nincs olyan eset amikor objektívet kell cserélned, és mondjuk gyorsan? Mert minden olyan esetben jól jön a két váz.
elfér egy táskában a két váz (mindkettőben) de ha nem kell azért nem hurcolom mind2-t.. és azért most még kevés a szitu amikor kell mind2... mondhatni ZÉRÓ.. bár legutóbb esküvőn akár használhattam volna, de mivel nem én voltam a fotós (csak kibic és segéd..) így nem vittem csak az újat.. az pedig pont elég volt ahhoz, hogy egy egész jó kis sorozat szülessen... itt kell megjegyeznem, hogy a fotós srác igen jó fej volt, és sokat segített, illetve simán hagyott fotózni engem is a kreatívon... cserébe én meg segítettem neki mindenben...

LX (majd' elfelejtettem....)
Nagyobb táskát vettél, két vázzal mászkálsz, vagy kretén módon csak eggyel, és obikat cserélgetsz?
vhogy nem így érzem....

LX
van az a pénz...

LX
Hülyén nézne ki:
Helló Zseby, kijössz kajálni? Üdv, LX.

még szerencse, hogy szóban nem csinálja..
neeem, ő még fiatal, neki még nem ünnep minden újabb év...
Mennyi pénzt adjak h'ombre, h ne írd alá a kommentjeidet?
Akkor viszont rossz vázat vettél...
én aszittem', hogy csak a megapikszel számít...

LX
Zoom, Motion Blur, Dynamic Pinhole, hívhatjuk bárminek.
Ez F.Levi-nek szól?
Mi történt? Kiutáltak?
igen, erre gondoltam Köszönöm
ez a fotozz.hu ritka egy gyökér társulatot hord a hátán.
úgy adminostul, felhasználóstul. ki is égettem mindenféle memóriából.
Szerintem a "Zoom effect" amire te gondolsz (nem tudom, van-e hunosított kifejezés rá)
Angolul itt olvashatsz róla, de ha van türelmed ezt is olvasd végig...
Félretéve a hülyülést, frankón nem tudom mi a neve, vagy mire gondolsz. Nekem szimpla nyitott, tág blendének tűnik.