Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem azért, mert a gép érzékelője nem tudja, hogy a fiút szeretnéd jól exponálni. Sok világos rész is van a képen és így átlagolta ki.
Megoldás:
1. Amit helyesen szeretnél exponálni oda mérsz fényt, majd vagy rögzíted azt, vagy megjegyzed és M módban a megjegyzett értékeket állítod be.
2. Látod, hogy sötét lett a kép és expozició korrekciót állítasz be, hogy világosabb legyen a kép.
3. Exposorozatot készítesz, majd otthon rakod össze.
4. Elhvod Zemát, aki tökéletesen megkomponálja neked a képet.
Miért sötét a kép?és,hogy nem lesz az.Az értelmes válaszokat előre is köszi
Belülről mindenki rózsaszín.
Dehogynem, van pár ilyen.
A goldwing nem a melegek motorja?
mi van még? még több goldwing...?
...és van még ott, ahonnan ez jött
Ki? Klam?
mekkora szerény valaki ....
én nem értek hozzá de ez a kép nekem teszik
aki a természetfótókat/fotózást kedveli, annak ajánlom ezt:
http://500px.com/MarcinSobas?p...
gyönyörűek
igen! 18mm-es állóképek
azt nem tudom, hogy az öreg Szipál mit mondana rá... de, hogy én leszaroznám az tuti..

LX
spec én szeretem az ilyen típusú / stílusú képeket.. nagyon sok mindent nem tudok hozzátenni... nekem tetszik oszt' kész...

LX
Ez három álló kép volt?
Hány éves, milyen fajtájú, nemű, és hány banános majom készítette?
Én már nem is merem feltölteni a portrémat, mert arra vajon (valyon) mit mondana Szipál elvtárs...
na akkor mégegy kép, aztán befejezem és csinálok végre majd jó képeket is (vagy legalábbis megpróbálok).
ez a kép egy telegraffitizett telefonfülke üvegén keresztül készült, amint a kalapos ember épp az iphone-ját nyomogatja.
mivel pillanatkép, sajnos nem is sikerült igazán jól, a szines irkafirkák kicsit többet takarnak a képből, mint jó lenne.
de sajnos szinesben még sokkal zavaróbb, mert elhúzzák a figyelmet az emberről, ezért lett inkább ilyen, CGI-szerű...
Csakhogy legyen egy szakmai vélemény is.
Jó kis csaj, meghajtanám, mint Singer a varrógépét...
Tud varrni?
frászt is kapnék, ha mindenki szeretne, akkor lennék csak igazán paranoid.. pedig aztán most se panaszkodhatok
Pedig Zseby-t mindenki szereti!

Talán Debrecen és környékén nem mindenki mégse.
utánakötöm a banyatankot
Jahhh, öreg... Az RR-re is már csak bottal tudsz felülni...
én már nem Győrben élek, hanem Bp-en, de mindig is győri leszek
motorostalálkozókra nem járok... nagyon régen sokat mentem (még az NSR-rel vagy utasként), de már öreg vagyok