Szerintem azért, mert a gép érzékelője nem tudja, hogy a fiút szeretnéd jól exponálni. Sok világos rész is van a képen és így átlagolta ki.
Megoldás:
1. Amit helyesen szeretnél exponálni oda mérsz fényt, majd vagy rögzíted azt, vagy megjegyzed és M módban a megjegyzett értékeket állítod be.
2. Látod, hogy sötét lett a kép és expozició korrekciót állítasz be, hogy világosabb legyen a kép.
3. Exposorozatot készítesz, majd otthon rakod össze.
4. Elhvod Zemát, aki tökéletesen megkomponálja neked a képet.
na akkor mégegy kép, aztán befejezem és csinálok végre majd jó képeket is (vagy legalábbis megpróbálok).
ez a kép egy telegraffitizett telefonfülke üvegén keresztül készült, amint a kalapos ember épp az iphone-ját nyomogatja.
mivel pillanatkép, sajnos nem is sikerült igazán jól, a szines irkafirkák kicsit többet takarnak a képből, mint jó lenne.
de sajnos szinesben még sokkal zavaróbb, mert elhúzzák a figyelmet az emberről, ezért lett inkább ilyen, CGI-szerű...
én már nem Győrben élek, hanem Bp-en, de mindig is győri leszek
motorostalálkozókra nem járok... nagyon régen sokat mentem (még az NSR-rel vagy utasként), de már öreg vagyok
Megoldás:
1. Amit helyesen szeretnél exponálni oda mérsz fényt, majd vagy rögzíted azt, vagy megjegyzed és M módban a megjegyzett értékeket állítod be.
2. Látod, hogy sötét lett a kép és expozició korrekciót állítasz be, hogy világosabb legyen a kép.
3. Exposorozatot készítesz, majd otthon rakod össze.
4. Elhvod Zemát, aki tökéletesen megkomponálja neked a képet.