Zoli! Ezek a képek....
Végignéztem ezt a "sorozatot" és az ötödik képnél beugrott hogy mikor szoktam ilyet látni. Amikor keresztfiam (6 éves lesz) kezébe fogja a gépet és elkezdi nyomkodni.
Egy kép ami még egészen rendben van a kávéházas teraszos, de azt is az FF dobja.
Nem a személyed ellen szól a hsz, ugyan biztos szarul esik. De lehet csak belőlem hiányzik a művészet. Písz.
Zema, Battán az olajfinomítóról próbáltál már képet csinálni? M6, ról amikor mentünk fel elég párás volt a levegő meg felhős az ég, és igazán posztapokaliptikusan nézett ki éjfél körül kb
a kakasdi szivárvány egy elég ritka de annál inkább szép jelenség
amúgy még mindig a finepix a820-as gépem van mivel elbasztam a pénzt (nem szószerint) amit félre tettem valami használt ketyerére így azzal érem be ami van. Ilyenek hogy F/ állítgatni szó sincs róla záridőt tudok állítani 4 másodpercre max
A csillag / csillagszóró hatáshoz állvány, hosszú záridő, meg relatív szűk blende kell, meg olyan obi, amiben sok lencsetag van, és többször töri meg a fényt.
kurvára tetszik ahogy a lámpák fénye látszik pont tegnap próbálkoztunk mi is hasonlókkal, telihold meg minden de hát olyan szar képeket csinálok hogy rossz visszanéznem a gépen őket
Ez LX képe, de ahogy emlékszem kb. 2 perc körüli záridő volt, 100-as fix objektív, f/ pedig 14 körül lehetett, a gép meg egy 7D volt, állványról, iso 100-al, Bulb módban.
Sztem ez egy nagyon jó kép, már elmondtam, tetszik, a kompozíció is jó, az utómunka is, a téma is az én világom, a hangulata is odabasz, úgyhogy grat még egyszer!
Mondjuk esetleg mutathatnál valamit, mert nem emlékszem, hogy láttam volna akárcsak 1 képedet is...