Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50é vette
óóó de fasza zajos lett...a gépen meg jóó
"várható megjelenés: 2012.6.24"

LX
Leszedtem egy lightroom portable verziót, hogy kipróbáljam, de valami create catalog résztől nem jutok tovább
jjaaa... érteeem.. oszt' meg lehet rendelni valahun? Aggyá' linket... (én nem leltem... csak olyat, hogy hamarosan..)

LX
Én csak magyarul látok, így nem olvasok angolul, mert nem beszélek, amikor hallok.
mán' magyarul is? Ja, meg van LR4-ről is.. lehet, hogy azt meg is rendelem.. bár ugyi' az csak ánglius.. de talán nem poorbléma.. viszont a 4-eset magyarul venném, ha mán' a többi is úgy van..

LX
Abban lehet JPG formátumban szerkeszteni?
Nem is értem, miről beszéltek... Ennyi program nekem a 2 laptopomon összesen nincs (még ha a passziánszt is beleszámolom, akkor se), mint amit ti 1-1 képhez használtok...
Na az még nincs.
A beta-t nem telepítettem. De jó rivjúkat olvastam róla.

Btw, Kelbynek is megjelent a 4. könyve a sorozatból.
Lőttem képet...de mivel a motorba nincs benzin az autó meg nincs itthon így kénytelen voltam itthon keresni valamit...próbálok utómunkázni is rajta, kicsikét, este meglátom mi sül ki belőle
értem én persze..
CS6 ? arra viszont kíváncsi lennék, hogy mivel több/jobb/szebb mint az 5.5...

LX
Még nem hallottam olyanról h egy korábbi verzió jobb lenne mint egy újabb, ezért írtam így. Miért lenne fent LR3? Mit lehet azon dicsekedni, hogy valaki torrentről letölti, és telepíti? Pöcs.
vágom.. egy kis dicsekedés azért ide is becsúszot.. "pppfff mit képzelsz magadról te kis kötsög.. nekem mindig a legújabb cuccok vannak fent... " csak hogy egy kis vérszívás is legyen már..

LX
LR4 van fent. Mindenből a legújabb van fent mindig.
De nem használom. Mivel a CG-hez amúgy is be kell lépnem a PS-be, így felesleges LR-al bohóckodnom.
Ahhoz ami nekem kell, ahhoz nem elég.
ami egyébként szinte UA mint a LR3...
LR4-et nem próbáltad még?

LX
próbálkozz még kicsit.. ezek egyre gyengébbek.. érdekes módon állandóan te jösz ezzel a témával...

LX
PS CS5 (camera raw)
A másik oldal egyértelmű, hogy mit jelent, és te ebben MÁR nem vagy érdekelt... No more words needed.
LightRoom 4

LX
terelsz mint egy jó puli.. érzed te is, hogy beleszaladtál ebbe a történetbe... de magyarázkodj még egy kicsit...

LX
Szasztok-é!
Ti milyen programmal crop-oljátok meg vízszintezitek a képeiteket? PS?