mán' magyarul is? Ja, meg van LR4-ről is.. lehet, hogy azt meg is rendelem.. bár ugyi' az csak ánglius.. de talán nem poorbléma.. viszont a 4-eset magyarul venném, ha mán' a többi is úgy van..
Nem is értem, miről beszéltek... Ennyi program nekem a 2 laptopomon összesen nincs (még ha a passziánszt is beleszámolom, akkor se), mint amit ti 1-1 képhez használtok...
Lőttem képet...de mivel a motorba nincs benzin az autó meg nincs itthon így kénytelen voltam itthon keresni valamit...próbálok utómunkázni is rajta, kicsikét, este meglátom mi sül ki belőle
Még nem hallottam olyanról h egy korábbi verzió jobb lenne mint egy újabb, ezért írtam így. Miért lenne fent LR3? Mit lehet azon dicsekedni, hogy valaki torrentről letölti, és telepíti? Pöcs.
vágom.. egy kis dicsekedés azért ide is becsúszot.. "pppfff mit képzelsz magadról te kis kötsög.. nekem mindig a legújabb cuccok vannak fent... " csak hogy egy kis vérszívás is legyen már..
LR4 van fent. Mindenből a legújabb van fent mindig.
De nem használom. Mivel a CG-hez amúgy is be kell lépnem a PS-be, így felesleges LR-al bohóckodnom.
Ahhoz ami nekem kell, ahhoz nem elég.
LX
LX
LX
A beta-t nem telepítettem. De jó rivjúkat olvastam róla.
Btw, Kelbynek is megjelent a 4. könyve a sorozatból.
CS6 ? arra viszont kíváncsi lennék, hogy mivel több/jobb/szebb mint az 5.5...
LX
LX
De nem használom. Mivel a CG-hez amúgy is be kell lépnem a PS-be, így felesleges LR-al bohóckodnom.
Ahhoz ami nekem kell, ahhoz nem elég.
LR4-et nem próbáltad még?
LX
LX
LX
LX
Ti milyen programmal crop-oljátok meg vízszintezitek a képeiteket? PS?