Aki nem tudná Zseby is fotózik, méghozzá igencsak jól megragadva a pillanatokat, így ha becsukjuk a szemünket, és mindannyian egyszerre akarjuk, akkor talán feltölt ide is egy párat!
Üdv mindenkinek!
Próbálkoztam egy kis makroval....
A 250-es teleobira tettem egy raynox makrolencsét,az a baj nagyon kicsi a mélységélessége,de azért elég érdekes lett,gondoltam megosztom
Én már ki sem merem nyitni a számat ezügyben...
Az erőműves képed fantasztikus, hihetetlen hangulata van, de én is osztom LX véleményét, ez már nekem is kicsit inkább CG, mint fotó (tudom, hogy nem az, de valahogy mégis), hiszen olyat látok, ami amúgy a valóságban nincs, illetve van, de nem olyan, mint a képen.
De ettől még nagyon jó és látszik, hogy nem kevés előkészület, felkészültség és mégtöbb utómunka kell egy ilyenhez.
Bevallom, nekem ehhez nincs érzékem se, meg ilyen szintű szoftveres tudásom se.
De ettől jó, hiszen így te lehet a mi "urban photographer"-ünk...
De az nem program, teeee!
Én erre a waterworld (vizmértékvilág) nevű programot használom, ahol Kevin Costnert kell irányítani, egy FPS jellegű felületen, és vele beállítani a horizontot.
Mivel, hogyan kicsinyítesz? Mert jpg-nél van ugye egy méret és van egy minőségi paraméter is, amit tudsz változtatni. Ha ez nagyon erősen közelít az 50%-hoz, az már nem jó, én netre általában 70-80% közötti beállítást használok.
Aki nem tudná Zseby is fotózik, méghozzá igencsak jól megragadva a pillanatokat, így ha becsukjuk a szemünket, és mindannyian egyszerre akarjuk, akkor talán feltölt ide is egy párat!
Számomra a CGI azt jelenti, hogy teljesen géppel összerakott kép, amin az van, ami nincs ott valójában, nem létezik, stb...
http://500px.com/photo/1426086...
Az ilyeneket imádom!
Pl. ilyet szeretek: http://500px.com/photo/6184823...
Te rocksztár, mi a véleményed az alagutas, meg a reaktoros képről?
CGI szerinted is?
Próbálkoztam egy kis makroval....
A 250-es teleobira tettem egy raynox makrolencsét,az a baj nagyon kicsi a mélységélessége,de azért elég érdekes lett,gondoltam megosztom
Az erőműves képed fantasztikus, hihetetlen hangulata van, de én is osztom LX véleményét, ez már nekem is kicsit inkább CG, mint fotó (tudom, hogy nem az, de valahogy mégis), hiszen olyat látok, ami amúgy a valóságban nincs, illetve van, de nem olyan, mint a képen.
De ettől még nagyon jó és látszik, hogy nem kevés előkészület, felkészültség és mégtöbb utómunka kell egy ilyenhez.
Bevallom, nekem ehhez nincs érzékem se, meg ilyen szintű szoftveres tudásom se.
De ettől jó, hiszen így te lehet a mi "urban photographer"-ünk...
Nagy gratula!
Hagyd ezeket a faszságokat, használj rendes programokat!
Azaz Péjntet.
Fogadjunk, hogy még nővel sem szexeltél.
Ember nővel mármint.
A "paintba" ragozása terület függő:
Szeged: Pöintba,
Nyíregyháza: Péjntbe,
Jészberény: Péjntötbé,
Bp: Abba a szarba-ee,
Salgótarján: Dzsukel pujáró Kolompár Marlon Péééjnt Brando,
Te tudatlan.
Így abban fotózni sem lehet.
A paint egy program.
Én erre a waterworld (vizmértékvilág) nevű programot használom, ahol Kevin Costnert kell irányítani, egy FPS jellegű felületen, és vele beállítani a horizontot.
Ha abban fogsz fotózni, akkor nem kell foglalkoznod a kicsinyítéssel!
Ja és a zajt tudom...valszeg a méret kicsinyítéstől zajosodhatott be, vagy nem tudom