Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki fotóz még a mai világban expósorozat nélkül?
3X pöcs! 3-as expó! És ugyebár akkor nem ugyanannyi a záridő ha alul, vagy felül van exponálva. Picit amúgy elmozdult az utolsó (el, nem be), de azt a photomatix korrigálta.
Tessék. Megfelel?
Viccet félretéve ezt a képet lehetne példának használni arra, hogy hogyan fog kinézni a képünk ha nem jó helyre mérünk fényt, vagy szemben lévő fényforrásnál (nap) csak egy helyre mérünk fényt.
tudsz ám finoman kritizálni.. szedd össze magad.. ebből nem tanul...

LX
KiatökömazaPuzsér?
nem azt írtam, hogy nem lehet.. csak, hogy qrvára nehéz... Váááááááááágoooooooooood?
1/25-öt meg azért csak tudjál már kitartani vazze'... mi ven veled Tibi?

LX
...és alpári förtelem!
Mi ez a pusztító alpáriság?
Erről a képről Puzsér egyik híres mondása jut eszembe!
Ezért nem is fényképezek sűrűn ilyeneket, és megmaradok urban amatőrnek. Amúgy sztem lehet újat mutatni, persze nem ilyen témából.

A Sanyi lakat az így állt, nem álltam neki feszegetni.
Jah, és csak szólok, hogy állvány NÉLKÜL, 3-as expósorozat KÉZBŐL! (1/25 kézből azért nem rossz! Mondjuk f1,4 segít rajta...)
vagy csak a június nem az..

LX
Vízszint!
Lehet, nála a június fijús hónap!
Ez osztálytársam gépével készült nemrég. Szerintem nem lett rossz. Vélemény?
Attól max maszatos lenne...
egyébként tényleg van vele vmi.. engem majdnem megdícsért..
lehet, hogy elkezdett flickr-ezni is?

LX
Ott.
Még mindig jobb mint ha kézimunkáznék...
Ez nem az Erzsébet-téren van?
ez jó.. nagyon nem is változtatnék rajta.. egy pici hátránya a képnek, hogy rengeteg ilyen fotó van már.. bár ez lassan qrvára elmondható már mindenről mióta DSLR-ekben tobzódik a világ.. olyan nehéz újat mutatni...
viszont azzal zárnám mondandómat, ha remek kép, szép színek és kontrasztok.. illetve parádés DOF.. és nem tudom, hogy szándékosan van-e így beállitva a piros lakat (Sándor felirattal..) de az ott zseniálisan jó... már már majdnem villamos szintű kép...

LX
Ne görcsösen...!
Ha megvan a fény hozzá, meg a téma.
Ha nincs, akkor inkább olvass még este!
Ja, persze, neked blur-telenített géped van... Így érthető, ha állandóan utómunkáznod kell...
Nem. Minimalista, szürke, acélosan kék ipari épületet fotóztam, és hazafelé emellett mentem el...

A mélység azért ilyen, hogy csak az az egy sor, és főleg a piros legyen kiemelve.

A többire ment a blur.
Ma próbálok alkotni 1-2 képet, ha lesz időm estefelé..remélem fejlődtem, sokat olvasgattam, kis elméleti tudás már jött fel..csak a gép nem volt már 1 hete a kezemben..de remélem sikerül valamit alkotnom