3X pöcs! 3-as expó! És ugyebár akkor nem ugyanannyi a záridő ha alul, vagy felül van exponálva. Picit amúgy elmozdult az utolsó (el, nem be), de azt a photomatix korrigálta.
Viccet félretéve ezt a képet lehetne példának használni arra, hogy hogyan fog kinézni a képünk ha nem jó helyre mérünk fényt, vagy szemben lévő fényforrásnál (nap) csak egy helyre mérünk fényt.
nem azt írtam, hogy nem lehet.. csak, hogy qrvára nehéz... Váááááááááágoooooooooood?
1/25-öt meg azért csak tudjál már kitartani vazze'... mi ven veled Tibi?
Ezért nem is fényképezek sűrűn ilyeneket, és megmaradok urban amatőrnek. Amúgy sztem lehet újat mutatni, persze nem ilyen témából.
A Sanyi lakat az így állt, nem álltam neki feszegetni.
Jah, és csak szólok, hogy állvány NÉLKÜL, 3-as expósorozat KÉZBŐL! (1/25 kézből azért nem rossz! Mondjuk f1,4 segít rajta...)
ez jó.. nagyon nem is változtatnék rajta.. egy pici hátránya a képnek, hogy rengeteg ilyen fotó van már.. bár ez lassan qrvára elmondható már mindenről mióta DSLR-ekben tobzódik a világ.. olyan nehéz újat mutatni...
viszont azzal zárnám mondandómat, ha remek kép, szép színek és kontrasztok.. illetve parádés DOF.. és nem tudom, hogy szándékosan van-e így beállitva a piros lakat (Sándor felirattal..) de az ott zseniálisan jó... már már majdnem villamos szintű kép...
Ma próbálok alkotni 1-2 képet, ha lesz időm estefelé..remélem fejlődtem, sokat olvasgattam, kis elméleti tudás már jött fel..csak a gép nem volt már 1 hete a kezemben..de remélem sikerül valamit alkotnom
LX
1/25-öt meg azért csak tudjál már kitartani vazze'... mi ven veled Tibi?
LX
A Sanyi lakat az így állt, nem álltam neki feszegetni.
Jah, és csak szólok, hogy állvány NÉLKÜL, 3-as expósorozat KÉZBŐL! (1/25 kézből azért nem rossz! Mondjuk f1,4 segít rajta...)
LX
lehet, hogy elkezdett flickr-ezni is?
LX
viszont azzal zárnám mondandómat, ha remek kép, szép színek és kontrasztok.. illetve parádés DOF.. és nem tudom, hogy szándékosan van-e így beállitva a piros lakat (Sándor felirattal..) de az ott zseniálisan jó... már már majdnem villamos szintű kép...
LX
Ha megvan a fény hozzá, meg a téma.
Ha nincs, akkor inkább olvass még este!
A mélység azért ilyen, hogy csak az az egy sor, és főleg a piros legyen kiemelve.
A többire ment a blur.