Egyébként... így is vagy résztveszek, vagy nem, mert vagy 1 hete nem néztem be a topikba, így már bőven lusta vagyok visszakeresni, mi a mostani téma, azt meg főleg, hogy hogy zárult a legutóbbi móka C'est la zsizny. Ellenben nem találom rossz ötletnek, pont az ilyen esetek elkerülése végett, hogy valahol elkülönítve "sticky" módok kint legyen az aktuális téma. Persze valószínű, hogy a fórummotor nem teszi lehetővé, szóval ismét csak c'est la zsizny.
Ja, ebben egy fikarcnyi irónia vagy drámázás nem volt, mielőtt bárki úgy gondolná
Te H'ombre!
Nem beszényi mádzsár?
Mikor állítottam, hogy hivatásos fotós vagyok?
Láttál már valaha fotóspályázatot?
Mi alapján tanulsz, fejlődsz, értékelsz, hasonlítasz össze, ha 5 képből mind különböző?
Ki mondta, hogy ne tölts fel képeket?
Ha visszaolvasnék, sztem pont én lennék az aki a legtöbbet körmölt, hogy tanácsot adjon.
Én azt jeleztem, hogy NEM értek ABBAN egyet, hogy 5 téma legyen.
Mert ennyi erővel nem kell téma.
Meg lehet egymás faszát szopkodni, hogy milyen jó kép ez. vagy az, mert senki nem mondja, hogy egy szar igazából, de akkor mitől fogsz előrébb jutni?
A rekreációs poén úgy látszik nem ült...
De mondtam csináljátok, ez egy nyitott topic, mindenki írhat, tölthet, amit akar, ha akarjátok legyen 10 téma egy hétre.
Max. valaki részt vesz benne, valaki meg nem.
ácsi.. meg kell védjem Zemát.. (bár ez nagyon fáj most nekem.. ) olyat sehol sem írt, hogy ő profi lenne, vagy, hogy ne töltsetek fel képeket! Annyit nehezményezett, hogy nem véli felfedezni a tanácsok megfogadását illetve az ehhez kapcsolódó fejlődést.. és ebben lássuk be azért van némi (!) igazság, még akkor is, ha ezt Zema a szokásos stílusában fogalmazza meg... Segíteni akar ő (is) még ha kicsit furán ad is ennek hangot..
szóval hajrá.. töltsetek fel képeket, és tessék fejlődni tanulni!
zema.... ha esetleg teknikailag már régen túlvagy az oldalon....akkor szerintem tudásban hozzádillő oldalakat látogass inkább,mert ha mi nem hivatásos fotósok még itt egy alapoldalon sem fotózhatunk akkor hova töltsünk fel képet?
a rekreációs idődet szervezzük átt éppen?
jajistenem....
látom rejtett érzelmeid a felszínre buktak... buzi lettél, hogy a flickr-en jársz? Persze... most majd próbálod magyarázni a bizonyítványt... de ne tedd... semmi értelme..
milyen kis csini gép
Én azt hallottam, h bizonyos országokban, ahol nem Canon, vagy Nikkor obikat használnak, ott azokat megbélyegzik, a társadalom peremére szorítják őket, és kirekesztettként élnek a periférián, amíg meg nem kövezik őket.
Csak az én véleményem:
Már azzal bepunnyadt, hogy csak páran vettünk részt a játékban.
Mindenki jött, h ne hisztizzek, mikor mondtam, hogy nem érzek inspirációt a heti feladatokra, de más sem töltöget fel, pedig hány téma volt azóta?
Meg látni kellene a fejlődést. Ha jön valaki, kérdez, feltölt, véleményt vár, akkor azt megkapja. Aztán jön egy ugyanolyan képpel. És még egyszer, és még egyszer. 5X viszont már feleslegesnek érzem ugyanazt leírni.
Értem én, hogy ez nem hardcore fotós topic, meg értem én, hogy nonstop, de meddig van nyitva?
Talán páran túl érzékenyek a kritikára, megsértődnek, stb...
Ami nem biztos, hogy jó irány, ha többen mondják ugyanazt a kritikát.
Mindenki elfogult a saját képével szemben, és sok mások által hibának vélt dolgot lehet beállítani úgy, hogy az a fotós saját világa miatt lett ilyen, de az egyértelmű technikai hibákra tett utalásokon nem kell megsértődni. Vagy ha összességében nincs gond a kép technikai részével, de egy szar maga a végeredmény, azt is el kellene fogadni.
Szerintem egy fotós topikban, ahol mindannyian amatőrök, és kezdők vagyunk, inspiráló dolgoknak kell történnie. Én rengeteget merítek az 500px-ről, sok olyan "ismerősöm" van ott, akik nem sajnálják az időt, hogy leírják a véleményüket, és tanácsot adjanak. Akár a képpel kapcsolatban, akár a post processing-gel kapcsolatban. És erről kell szóljon egy fotós topik. Szerintem. Amíg tudsz tanulni, ötleteket meríteni, fejlődni mások által.
Szerintem...
az látszik egyébként, hogy átgondolt a kompozíció, és igazából talán csak vmi apróság hiányzik belőle (nekem) amitől ez is akkorát szólna mint a vonatos.. de ez csak egy amolyan érzés részemről..
LX