Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3.
De mindhárom shot ugyanaz, csak -2,0,+2 eltolással.
Az utómunka:
1. PS camera raw: előkészítés mindhárom képen (vízszint, objektív torzítás, stb...)
2. Photomatix PRO tonemapping, és összerakás,
3. Noise Ninja / Topaz Denoize: zaj eltávolítása,
4. NIK Silver EFEX PRO 2: ff konverzió (pinhole), struktúra / textúra kiemelés, mesterséges zaj hozzáadás, és szelektív színezés kontroll pontokkal
5. PS CS5: layerek összerakása.
1. köszönöm
2. az nemtom micsoda, én paraszt gyerek vagyok erre csak vonat jár
3.
Balu,
az 500px-es kérdéseidre a válasz:

1: 3
2: Nem, itt villamos jár...
3. Trükkfelvétel igen, igazából a fürdőkádban készült a hétvégén, csak ennyire megfotosopppoltam. Mindehhez természetesen az adta az alapot, hogy paintben fotózok, és NOD32-vel szerkesztem.
Nem vagyok oda a macro képekért, nem indítanak el bennem semmit. Talán a vízcseppekkel teli légyszem ami ettől kivétel!
De technikailag minden oké a képpel.
Jah, és ajánlom mindenkinek megint az 500px-re való regisztrálást!
Iszonyat sok ötlet, inspiratív téma, beállítás jön, és tanulható.
És még pár hónapig ingyenes a regisztráció.
A második legélvezetesebb fotótúrámról egy kép.
Tavalyi, de csak most hívtam elő.
Angolul beszélőknek ott a sztori is, és a kép készítésének módja is.

http://500px.com/photo/8234747
Alúról melegítettem öngyújtóval és próbáltam akkor lekapni,amikor begyullad.
Igazi művész vagy!
Azért nem kicsit örülök, 95,8-on áll (eddig) a képem, és az 500px-en az nem egy szar pont... Persze holnap már nem lesz ennyi, mert automatikusan rontják le a képeket, h ösztönözzenek az új feltöltésre, de eddig ez a legjobb eredményem.
És már jópár órája első a popular kategória urban exploration témájú képei között.
Az a jóóó,ha még sztori is van a képhez
Köszi!
Kalandos volt az elkészítése is!
Ennél a képnél éreztem először azt, h megéri-e ennyit baszakodni az utómunkával.
Állókép,mégis mozog nagyon dinamikus..
Feldobja a szelektív színezés..
Szeretem az erős kontrasztot is.
Kicsit az álló formátum fura nekem.
Nagy plakátokon látni ilyen képeket,tetszik!
Hm.... fényt kapott a film, mikor kivetted a gépből?
Nincs mit, hajrá!
Kösz mindent figyelek,tanulok. Ja a gépem egy kis Finepix E510 és nem használok auto üzemmódot, erről a fórumról tőletek "lopom" a beállításokat már amit lehet ezen a gépen.
Vissza a saját pályámra a tegnapi mellékvágány után...
Jöhet a vélemény.

http://500px.com/photo/8195209
Egy régi kép,még a kis FUJI-val csináltam.
Nekem tetszik!
Az én monitoromon nézve,egy leheletnyi kontrasztot még elbírna és talán lehetne egy picit szűkebbre vágni.
Sziasztok! vélemény? :) 50mm 1.8
Szöveg értés 1es, leírtam hogy photomatixba rakom össze de paintbe méreteztem át mert nem engedi fel tölteni éerted már?
Hidd el nekem setét volt az a kép én láttam
Persze önkioldót használtam meg tükörfelcspást is,de a lényeg hogy hosszabb záridőt szerettem volna,zsinór nélkül meg nem akartam az expo gombot szorongatni 1percig mert akkor tuti bemozdítom(kéne egy komoly állvány).
Ja, és ez csak az én ízlésvilágom szerinti javaslat, lehet, h neked/másnak nem így tetszik. Meg megint megkapom, h néha jó ha ki van égve / full sötét bizonyos rész. Ami igaz is lehet.