Szerintem annak nincs értelme.
Ha 5-6 téma van, akkor az olyan, mintha nem lenne téma, és csak feltöltögetné mindenki amit akar. Nem lehet a képeket összehasonlítani, mert nincs egy egységes irány, nem lehet ötleteket meríteni a különböző témájú képekből.
Szerintem.
A kritikát is, meg a dicséretet is köszönöm.
Elfogadom amit írsz, nem mindenkinek jön át az az érzés ami a kép készítőjének ott abban a pillanatban átjött. Amúgy ez a kép már hónapok óta "húzódott", az ötlet régebbi volt, de a garázs eddig nem volt üres. Ez az első képem amúgy, ahol két expozíció között több, mint 5 FÉ értéknyi különbség van. Hihetetlen, hogy photomatix mennyire előhozza a részleteket az alul, és túlexponált képek összerakása után. Itt leginkább az aszfalton, és a plafon gerendák szemcsés mintázatán látszik. Egy expóval ezt nem tudod kihozni.
Imádom az expósorozatot!
hhmm..
nézegettem azt a képet.. technikailag tökéletes. gyönyörűen éles és nagyon szépen van összerakva.. A mondanivaló viszont nekem valahogy nem jön.. Nem azt írom, hogy nem tetszik, mert ez így nem igaz.. csak nekem (ergo ez csak az én véleményem.. a véleményről pedig tudjuk mit szoktak mondani.. ) nincs benne az a mondanivaló mint ami pl a felettébb remek vonatos képben volt... bár értem én, hogy emptiness meg minden.. de ez a fajta hangulat nekem nem jön le a kép láttán.. éééérteeed?
a feltöltögetésről pedig annyit, hogy én töltenék, ha lenne most használható 5letem, amit meg is tudok csinálni.. de a fekete-fehérrel kapcsolatban most nincs nagyon ihlet.. szart meg nem csinálok, csak azért, hogy feltöltsek valamit... nah mind1.. lesz ami lesz.. tölt aki tölt.. majd jól lefikázok mindenkit..
SZIASZTOK.....nem szeretnék bekeverni az eddigi hömpölygő témába de milenne ha esetleg a heti felosztásra mondjuk nem csak 1 téma lenne hanem mondjuk felsorolunk 5 -6 ot.....és akinek ami sikerül belölle mert éppen ahhoz volt kedve.....csináljanak képeket az emberek....hajrá---hozzászólás ? fika? valami?
F@ckkkk, ezt a heti projektet bebuktam...
Pedig tök jó ötletem lenne, de egyszerűen nincs időm megcsinálni. Éjjel meg kéne aludnom is, kicsit összejöttek a dolgaim...
Sajnos az okostelefon még nem képes elvillantani a vakukat. Illetve slave-ben talán, ha vakuzol, de ezek a lámpáim pont nincsenek a közelemben.
De nem is szántam "művészi" képnek, így nem is lett az.
Ha 5-6 téma van, akkor az olyan, mintha nem lenne téma, és csak feltöltögetné mindenki amit akar. Nem lehet a képeket összehasonlítani, mert nincs egy egységes irány, nem lehet ötleteket meríteni a különböző témájú képekből.
Szerintem.