Nem ütök én semmit, senkit
Próbálkozok én csak, mint Flickr-es a gőzben
Rengeteg mindent van- és kell még mit tanulnom. Ezért vagyok itt (is).
Ezért is bátorítok mindenkit, hogy jöjjön, próbálja meg magát. Viselje az esetleges kritikát. Fogadja el az észrevételeket.
Hiszen ezekből tanulva készíthet majd a későbbiekben jobbnál jobb képeket.
(tisztamelegvagyokmosmá) befejeztem
Akkor a kritika, vagyis inkább kérdés ami megfogalmazódott bennem:
Mennyire volt tudatos a beállítás? Nem a kompozíció, hanem a gép beállítása.
Milyen módban fotózol?
Miért ISO 200?
Ennél a témánál miért nem tágabb rekesz? A kép így is jól néz ki, azért kérdeztem a fókusztávolságot, mert biztos voltam benne, hogy telével készült, mivel ilyen rekesznél nem mosná ennyire a hátteret az obi, ha nem min. 100-120 mm lenne.
Te kis rinyagép!
Most jutott eszembe, hogy idetolod a pici arcod, beraksz egy telefonnal készült, ám ennek ellenére is közel 80%-os képet, majd az első képpel ütöd az egész mezőnyt!
Mostantól nincs kifogás, minden témában kell képet csinálnod!
(persze, majd kitalálok (csak miattad) jó szivatós témát, ha legközelebb rám kerül a sor)
"Ismerlek". Nem hinném, hogy meg tudnál bántani egy kritikával.
Ahogy írtam, tudom nagyon jól, hogy az nem a gyereknek szól.
Toll a fülibe annak, aki ilyesmin megsértődik. (eztdeszépenmondtam)
Amúgy meg nem rinyálok. Tényt közöltem.
..és nem diszkriminációtól, hanem a "kizárás" alól szeretnék felmentést kapni "Te általad... Te benned"... kedves tanult kollégám
Köszönöm a korrekt kritikádat
Én tudom, h a tiéd a gyerkőc. Többiek meg le vannak szarva.
Csak általánosságban írtam, én már futottam bele olyan szituba, hogy gyereket ábrázoló képet illettem kritikával, és szinte azóta nem beszélek a gyerek és a fotó "gazdájával" ...
Elfogult meg egyáltalán nem vagyok, nem emlékszem, hogy a gyerek az enyém lenne...
A magyarázkodásod meg szánalmas, ne nyafogj! Otthon is lehet jó képeket csinálni.
Diszkvalifikálj szó helyett a "diszkriminált" keresed szerintem! Te tudatlan!
Mellesleg nem tudok rosszat elmondani a képről.
Jól sikerült. Gratulálok.
Vagyis tudnék, de nem mondok, mert nem vagyok benne biztos...
Nekem egyébként tetszik a kép, valami van benne, ami megfogott, függetlenül mindenféle képi minőségtől, technikai bravúrtól.
Picit nekem olyan retro feeling, de nem tudnám megfogalmazni, mitől.
Jól emlékszem, hogy a te géped nem is megy ISO200 alá?
Ha a Zoli nem utal arra, hogy az én gyerekem, akkor nem is tudhatnád.
Illetve Te tudhatnád. A többiek még nem annyira.
De megnyugtatlak, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a kritika nem a gyereknek szól(hat).
A kritika a képnek, annak feldolgozásának és a fotó elkészítőjének szól. Szerintem...
Elfogult meg aztán pont ne legyél! Miért is lennél?
Szívesen veszem az építő kritikát. Korábban le is írtam. MINDENKITŐL. Vagy így, vagy úgy.
Annyit azért még hozzá tennék, hogy nekem nagyon nehéz és körülményes mostanság kimozdulnom otthonról. Így a téma, nekem maximum OTTHON van; lehet.
Tovább nem akarnám magyarázni. Ha érdekelnek a részletek, szívesen látlak Sirokon téged is (de ezt beszéltük már párszor).
Úgyhogy ne diszkvalifikálj kérlek
.
Fókusztávolság talán 160... de erre nem tenném fel a nagy esküt.
gyorsabban állítod az obin a rekeszt mint a vázról, nem is kellene másik halszem obi annyira egyszerű használni és beállítani és elég jó képeket lehet vele lőni
Próbálkozok én csak, mint Flickr-es a gőzben
Rengeteg mindent van- és kell még mit tanulnom. Ezért vagyok itt (is).
Ezért is bátorítok mindenkit, hogy jöjjön, próbálja meg magát. Viselje az esetleges kritikát. Fogadja el az észrevételeket.
Hiszen ezekből tanulva készíthet majd a későbbiekben jobbnál jobb képeket.
(tisztamelegvagyokmosmá) befejeztem
Tévedés, mert engem Jigsaw által feltöltött vibráló csíkok ütöttek tegnap...
Mennyire volt tudatos a beállítás? Nem a kompozíció, hanem a gép beállítása.
Milyen módban fotózol?
Miért ISO 200?
Ennél a témánál miért nem tágabb rekesz? A kép így is jól néz ki, azért kérdeztem a fókusztávolságot, mert biztos voltam benne, hogy telével készült, mivel ilyen rekesznél nem mosná ennyire a hátteret az obi, ha nem min. 100-120 mm lenne.
Most jutott eszembe, hogy idetolod a pici arcod, beraksz egy telefonnal készült, ám ennek ellenére is közel 80%-os képet, majd az első képpel ütöd az egész mezőnyt!
Mostantól nincs kifogás, minden témában kell képet csinálnod!
(persze, majd kitalálok (csak miattad) jó szivatós témát, ha legközelebb rám kerül a sor)
Ahogy írtam, tudom nagyon jól, hogy az nem a gyereknek szól.
Toll a fülibe annak, aki ilyesmin megsértődik. (eztdeszépenmondtam)
Amúgy meg nem rinyálok. Tényt közöltem.
..és nem diszkriminációtól, hanem a "kizárás" alól szeretnék felmentést kapni "Te általad... Te benned"... kedves tanult kollégám
Köszönöm a korrekt kritikádat
Csak általánosságban írtam, én már futottam bele olyan szituba, hogy gyereket ábrázoló képet illettem kritikával, és szinte azóta nem beszélek a gyerek és a fotó "gazdájával" ...
Elfogult meg egyáltalán nem vagyok, nem emlékszem, hogy a gyerek az enyém lenne...
A magyarázkodásod meg szánalmas, ne nyafogj! Otthon is lehet jó képeket csinálni.
Diszkvalifikálj szó helyett a "diszkriminált" keresed szerintem! Te tudatlan!
Mellesleg nem tudok rosszat elmondani a képről.
Jól sikerült. Gratulálok.
Vagyis tudnék, de nem mondok, mert nem vagyok benne biztos...
Picit nekem olyan retro feeling, de nem tudnám megfogalmazni, mitől.
Jól emlékszem, hogy a te géped nem is megy ISO200 alá?
Nem elfogult vagy.
Ne legyél óvatos! Nem azt várom(juk) el tőled
Illetve Te tudhatnád. A többiek még nem annyira.
De megnyugtatlak, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a kritika nem a gyereknek szól(hat).
A kritika a képnek, annak feldolgozásának és a fotó elkészítőjének szól. Szerintem...
Elfogult meg aztán pont ne legyél! Miért is lennél?
Szívesen veszem az építő kritikát. Korábban le is írtam. MINDENKITŐL. Vagy így, vagy úgy.
Annyit azért még hozzá tennék, hogy nekem nagyon nehéz és körülményes mostanság kimozdulnom otthonról. Így a téma, nekem maximum OTTHON van; lehet.
Tovább nem akarnám magyarázni. Ha érdekelnek a részletek, szívesen látlak Sirokon téged is (de ezt beszéltük már párszor).
Úgyhogy ne diszkvalifikálj kérlek
.
Fókusztávolság talán 160... de erre nem tenném fel a nagy esküt.
Továbbra is várom az értékeléseiteket.
f5,6?
Milyen fókusztávolságról?
Nikon D3100
Nikkor 55-200mm f/4-5.6G IF-ED
ISO200
f 5.6
1/125s
A kép címe:
Locspocs
http://youtu.be/ZKuFNng4YMM
nem megy a flickr