Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A meglátásod jó. A téma is jó.
Ismételni nem akarom a tényeket.
Látszik, hogy a fényképezőről ahogy van leszedted a képet és fel is töltötted ide.
Ezzel semmi baj nem lenne, ha tökéletes(ek) lennének a képek.
Próbálj ki egy-két képszerkesztő programot. Nem kell rögtön PhotoShop-al kezdeni.
Szerkesztd, finomítsd a képeidet. Figyeld meg, komoly változásokat fogsz észrevenni a későbbi képeiden is
Amúgy gratulálok.
Bocsánat, de a 2dik is életlen, illetve szerintem inkább bemozdult. Kár érte, mert a pasi lábát leszámítva tényleg tetszetős kép.
A 2dik valóban tetszetős, főleg, hogy az első képed életlen.
A 2dikat azonban még lehetne kicsit kezelni (fényelni), sok lehetőség van még benne szerintem...
volt egy még nagyobb vízesés csak már későn értem oda és eléggé sötét volt a gépemnek
majd holnap még rakok föl több képet mert a bakonyba voltam és ott rengeteget lehet fényképezni
2. jó nagyon
én 2 képpel nevezek a versenyre mert nem tudtam eldönteni melyiket rakjam föl
jó az utómunka
Kész a vizes kép, márcsak utómunkára vár, de most "sajnos" motoroznom kell még egyet a lenyugvó nap előtt...
Még pár napig biztosan...
Bár én már legalább a winfosht/macOS-t jogtisztán használom pár éve.
Illetve jogtiszta a Nikon szoftverem is...
Ezek csak amerikában működnek, nem?
miért lenne veszélyes? letöltöd, felteszed és használod és kész. persze ha a hatóságok gyakran járnak nálad ne használj feltört szoftvert
A vakarás? De, nagyon...
Nem veszélyes?
igy igaz.szegyenlem is magam de ugy rendesen
Látom nincs ncore, vagy bH accountod...
Akkor nem vakarnád.
Én tudok.
Ezt egy ajtó mögül a kukucskálón keresztül tudod megcsinálni. Persze szükséges hozzá egy villamos is ami éppen dominókat dönt fel. Na és az sem árt ha a háttérben van egy homályos vízcsap.
Király vagy!
a green efekttel annyit hogy egylejárt celulóz tekercsre fotóztam és ez lett az eredménye....ezt mindenféle program nélkül csináltam analóg géppel de amugy köszi..
a legjobb talán ott ahol ilyen telecom'-os oszlop mellett a csillagos ég alatt húz el a villamos...

LX
Keresd az északi M0-ás hídon...
románok?
Tudja valaki hol lehet jól villamost fotózni, úgy hogy dominókat dönt fel a sínen, és homályos vízcsap van a háttérben, és mindezt egy ajtó kukucskálónyílásán nézzük...?
Blájen? Fikusz Kukisz?

LX
rómaiak