A meglátásod jó. A téma is jó.
Ismételni nem akarom a tényeket.
Látszik, hogy a fényképezőről ahogy van leszedted a képet és fel is töltötted ide.
Ezzel semmi baj nem lenne, ha tökéletes(ek) lennének a képek.
Próbálj ki egy-két képszerkesztő programot. Nem kell rögtön PhotoShop-al kezdeni.
Szerkesztd, finomítsd a képeidet. Figyeld meg, komoly változásokat fogsz észrevenni a későbbi képeiden is
Amúgy gratulálok.
A 2dik valóban tetszetős, főleg, hogy az első képed életlen.
A 2dikat azonban még lehetne kicsit kezelni (fényelni), sok lehetőség van még benne szerintem...
volt egy még nagyobb vízesés csak már későn értem oda és eléggé sötét volt a gépemnek
majd holnap még rakok föl több képet mert a bakonyba voltam és ott rengeteget lehet fényképezni
Én tudok.
Ezt egy ajtó mögül a kukucskálón keresztül tudod megcsinálni. Persze szükséges hozzá egy villamos is ami éppen dominókat dönt fel. Na és az sem árt ha a háttérben van egy homályos vízcsap.
a green efekttel annyit hogy egylejárt celulóz tekercsre fotóztam és ez lett az eredménye....ezt mindenféle program nélkül csináltam analóg géppel de amugy köszi..
Tudja valaki hol lehet jól villamost fotózni, úgy hogy dominókat dönt fel a sínen, és homályos vízcsap van a háttérben, és mindezt egy ajtó kukucskálónyílásán nézzük...?
Ismételni nem akarom a tényeket.
Látszik, hogy a fényképezőről ahogy van leszedted a képet és fel is töltötted ide.
Ezzel semmi baj nem lenne, ha tökéletes(ek) lennének a képek.
Próbálj ki egy-két képszerkesztő programot. Nem kell rögtön PhotoShop-al kezdeni.
Szerkesztd, finomítsd a képeidet. Figyeld meg, komoly változásokat fogsz észrevenni a későbbi képeiden is
Amúgy gratulálok.