Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én rájöttem, hogy movaridrz kolléga vagy szemorvos, vagy pedig a fűrészből a csávó, és ez egy új kínzás!
én majdnem vettem egy olyat, az IS, AF nem zavart volna, akkora látószögnél nem kell AF, viszont mielőtt leütöttem volna az ebayen akkor olvastam utána, és ott derült ki, hogy a rekesz sem állítható a vázról. Így aztán nem vettem meg...
De azt csak az USA-ban csinálják, mert itthon veszélyes, hiszen ha elrontod, akkor egy TV fog vibrálni a képeden.
manualban teljesen jól használható cucc
az spec. olcsó alternatíva a fisheye-ok között, csak kár, hogy nincs IS, AF, rekeszállítás a vázról, stb... Így meg egy nagy kaviccsal egyenértékű...
elismerem tényleg elmosódottak voltak a képeim, álvány nélkül bridge gép ennyit tudott
majd valamikor hétköznap délbe visszamegyek amikor nem lessz ott senki és odasüt a nap
Na megjött az ablakfotós....
samyang
Szerintem olyat nem szabad venni. Attól még, hogy rá lehet tekerni...

Canon-ból is csak L-es objektívet szabad.

De én furcsa vagyok.
de az amúgy vízszintmérő, és azért víz mert az volta téma
BGabor800, neked mi a véleményed a szigmatokinyatámróny obikról...?
Hát a sok víz, meg a Geiger Müller számláló...
ezt miből gondolod?
Japánban van?
Na ennyit sikerült ma összehozni
Pl. egy Tokina 16-50-et egész jól el tudnék viselni :)
Persze az a nagylátó se rossz, de ennyire ne lógjon már bilibe a kezem
ne hálákodjatok nemkell...nyugalom....
OKÉ
én ezt látom..de a vízcseppek legalább megvannak rajta
akkor hagyom ezt az srgb-tesztet..nem fárasztalak vele titeket...
De legalább LX fellélegezhet, már nem a villamosos kép a ...khmmm... legsza...ööö...izééé, leginkább "különleges".

De mi van meg?
Nekem vibráló színes csíkok vannak.
nem zavarja? hát a vizvcseppek lehettek volna élesebbek is....de tisztán frankón megvan minden ...nekem semmi bajhom vele.... de lehet h csinálok eg ymásikat is hogy az is olyan e.....
agytörlés